Το ψευδοκράτος παίρνει περιουσίες Μαρωνιτών σύμφωνα με τ/κ Μέσα

Σε παραπολιτικό σχόλιο του Μπελγκίν Ντεμιρέλ στην Αβρούπα χθες αναφερόταν ότι σύμφωνα με όσα του έχουν λεχθεί από Μαρωνίτες, σε περίπτωση θανόντος που δεν έχει πρώτου βαθμού συγγενείς, η περιουσία του στις κατεχόμενες περιοχές «μεταβιβάζεται» στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο Ντεμιρέλ ανέφερε περίπτωση ενός Μαρωνίτη φίλου του, ο οποίος είχε ένα τεμάχιο που κληρονόμησε από τους γονείς του μεταξύ των κατεχόμενων χωριών Πανάγρα και Κορμακίτη, και δόθηκε σε έποικο που ήρθε από την Τουρκία.

Όταν αποτάθηκε στο «κτηματολόγιο» Κερύνειας, του λέχθηκε ότι «εκεί δεν είναι εδάφη του Κορμακίτη». Και παρ’ όλο που είχε στα χέρια του γνήσιους τίτλους ιδιοκτησίας, δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο, φοβούμενος παρενοχλήσεις, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Ξεκινούν κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο έργου ανάπλασης του πυρήνα Γεροσκήπου
Ο Τραμπ διαψεύδει συνομιλίες με Ιράν για… ακίνδυνο πυρηνικό πρόγραμμα-«Ποιος λεχρίτης λέει ότι θα τους δώσω 30 δις»
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα καθόταν σε καρέκλα στη μέση του αυτοκινητόδρομου και με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της
Ο Μητσοτάκης αποφασίζει τις επόμενες κινήσεις και τους αντικαταστάτες μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Ο Τραμπ κάνει λόγο για πιθανή εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος μέσα από όχημα που έβραζε στους 43 βαθμούς στην Καλιφόρνια
Καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ για Χαμενεΐ το Ιράν-«Ασεβείς και απαράδεκτες»