Αποκαλύψεις για τον θάνατο του 23χρονου ΑμεΑ-Toν ξέχασαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο και πέθανε από θερμοπληξία

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Εύβοια, με έναν 23χρονο ΑμεΑ να χάνει τη ζωή του από θερμοπληξία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός με αυτισμό και νοητική υστέρηση εντοπίστηκε την Κυριακή κλεισμένος μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι τους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή του στη ζέστη.

Στις 12 το μεσημέρι που τον εντόπισαν οι γονείς, τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επικαλούμενη τους γιατρούς του νοσοκομείου, όταν διακομίσθηκε ο 23χρονος δεν είχε τις αισθήσεις τους.

Οι γονείς του συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την ίδια ώρα, από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός από θερμοπληξία 23χρονος ΑΜΕΑ στην Εύβοια-Συνελήφθησαν οι γονείς του

Δειτε Επισης

Δασμούς 20% στην ΕΕ αποφάσισε ο Τραμπ, 25% στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο
Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Νέοι διάλογοι μετά τη τραγωδία στα Τέμπη-«Ένας ξερόλας ήταν ο σταθμάρχης»
Έκθεση τεχνικού συμβούλου οικογένειας θύματος καταρρίπτει τις θεωρίες συνωμοσίας για την τραγωδία στα Τέμπη
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Μετά τις έντονες επικρίσεις διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς των ΥΚΕ στην υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών
Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η μήνυση συγγενών θυμάτων των Τεμπών σε βάρος εφέτη ανακριτή Λάρισας
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)