Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες εξέδωσε η Μετεωρολογική

Κίτρινη προειδοποίηση για καλοκαιρινές καταιγίδες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και τις 5:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται, μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως περιοχές των ορεινών. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα, ενώ ενδέχεται να πέσει και χαλάζι.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη κίτρινη προειδοποίηση, που ήταν σε ισχύ κατά τα η διάρκεια της νύχτας, αφορούσε υψηλές θερμοκρασίες.

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Η Βουλή ενέκρινε κανονισμούς για κρίσεις, προαγωγές και πειθαρχία στον στρατό
Εξουσιοδότηση ηγεσίας ΠΟΕΔ από Γενική Συνέλευση να διεκδικήσει αιτήματα με όλα τα νόμιμα μέσα
Θεσμοθετήθηκε η συμμετοχή γονιών στις διαβουλεύσεις για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση-Πέρασε η πρόταση ΕΛΑΜ
Η Βουλή ενέκρινε νόμο για τον πειθαρχικό έλεγχο και τη συνεχή εκπαίδευση των ιατρών
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Για τη νέα διαδικασία προκήρυξης ΣΥΟΠ ενημέρωσαν Υπουργοί την Επ. Άμυνας