Ένας 50χρονος εθελοντής πυροσβέστης ήταν ο νεκρός από τα πυρά στη συγκέντρωση του Τραμπ

O άνθρωπος που σκοτώθηκε από τα πυρά στην προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια ήταν ο 50χρονος Κόρεϊ Κομπερατόρε, σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς του στο Facebook και τον κυβερνήτη της Πολιτείας.

«Η προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσιλβάνια στοίχισε τη ζωή του αδελφού μου, του Κόρεϊ Κομπερατόρε. Το μίσος για έναν άνδρα στοίχισε τη ζωή του ανθρώπου που αγαπούσαμε περισσότερο» ανέφερε η αδελφή του στην ανάρτησή της.

trump-12

Ο Κομπερατόρε είχε υπηρετήσει παλαιότερα ως αρχηγός των εθελοντών πυροσβεστών της κοινότητας Μπάφαλο, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Pittsburgh Post-Gazette.

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Πενσιλβάνιας Τζος Σαπίρο είπε ότι ο 50χρονος που κατοικούσε στο Σάρβερ πέθανε σαν ήρωας καθώς έσκυψε πάνω από τα μέλη της οικογένειάς του για να τα προστατεύσει όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.

«Ο Κόρεϊ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου και είχε ενθουσιαστεί που χθες το βράδυ βρισκόταν εκεί μαζί του», είπε ο Σαπίρο, προσθέτοντας: «Οι πολιτικές διαφωνίες δεν μπορούν ποτέ, ποτέ να επιλυθούν με τη βία».

Πηγή: skai

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αναζητεί τρεις ΑΠΟΕΛίστες για ζημιές και επίθεση η Αστυνομία στην Πάφο (pics)
Συνεχάρη Οζέλ και έστειλε νέο μήνυμα ο Ιμάμογλου-«Το κόμμα μας μπαίνει στο δύσκολο ταξίδι πολύ πιο δυνατό»
Προειδοποιεί για ψευδή μηνύματα για πληρωμή εξωδίκων η Αστυνομία-Συστάσεις στο κοινό
Συνελήφθη στα κατεχόμενα φυγάς για διαφθορά που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατά του Ιμάμογλου
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον Σουηδό δραπέτη-Λήφθηκε υπόψιν η παραδοχή και η συνεργασία του με τις Αρχές
Στον αέρα το πόρισμα ΕΟΣΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη-Αφαιρούν αναφορές για «πυρόσφαιρα»
Στην δίνη των δασμών Τραμπ και τα κρυπτονομίσματα-Κάτω από τα $77.000 έπεσε το bitcoin
Χαρακτήρισε συνδετικό κρίκο της παροικίας στις ΗΠΑ την Εκκλησία ο Πρόεδρος
Το 40% της χλωρίδας της Κύπρου βρίσκεται στον Ακάμα-Στα 650 τα ιθαγενή φυτά
Άγρια επίθεση με κατσούνες σε οδηγό ταξί στην Ελλάδα-Τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον απείλησαν με μαχαίρι