Αυτός είναι ο 63χρονος πρώην αστυνομικός που καταζητείται για την υπόθεση Μetamax (pics)

Εξακολουθεί να καταζητείται ο 63χρονος, πρώην αστυνομικός, σε σχέση με την υπόθεση της πυραμίδας Metamax, με τις Αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του.

«Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του Πέτρου Γεωργιάδη, ηλικίας 63 ετών, από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται σχετικά με αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχεδίου προώθησης πυραμίδας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου, 2023 – Ιουνίου, 2024 στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

GScXDEDWMAErHZC

IMG-0ef67bfdf406868bba468ebda51048e7-V

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αστυνομικό που αφυπηρέτησε πρόσφατα και φαίνεται πως είχε ηγετικό ρόλο μαζί με τον 54χρονο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την εν λόγω υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγαν στις Φιλιππίνες για να παρακολουθήσουν συνέδριο οι δύο πρώην αστυνομικοί «ηγέτες» της Metamax

Δειτε Επισης

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο 41χρονοι για τα επεισόδια έξω από τον σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»