Προφυλακιστέος ο 50χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον κουνιάδο του-Παραδέχθηκε το έγκλημα του

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 50χρονου που επανασυνελήφθη, ως ύποπτος για τον φόνο του κουνιάδου του στην Πέγεια το βράδυ της 3ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 50χρονος μετά το εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα και την επανασύλληψή του, παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης έξι ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως αρχικά ενάντια στον 50χρονο μετά τη σύλληψη του είχε εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών. Λόγω της  νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα, απολύθηκε της κράτησης του. Μετά, ωστόσο, από το πέρας της νοσηλείας του και αφού πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο επανασυνελήφθη και από σήμερα τελεί υπό εξαήμερη προσωποκράτηση για σκοπούς εξετάσεων της Αστυνομίας.

Ο 50χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε εξιτήριο από Νοσοκομείο Αθαλάσσας και επανασυνελήφθη ο 50χρονος για τον φόνο του κουνιάδου του

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 22:40 το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή, μετά από αντιπαράθεση, άντρας, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο φερόμενος ως δράστης ακολούθως εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Σημειώνεται πως ο θάνατος του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού, οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο θάνατος του «προήλθε από εσωτερική αιμορραγία – σύνθλιψη ζωτικών οργάνων προκληθείσα από πυροβόλο όπλο».

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στην Κοιλάδα των Κέδρων στο Δάσος Πάφου
Καθίζηση οδοστρώματος σε δρόμο της Πάφου-Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Αγόρασαν κινητά με κλοπιμαίες κάρτες στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στους Τρούλλους Λάρνακας
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Τέσσερις οδηγοί εντοπίστηκαν στο τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών-Ανάμεσα τους και οδηγός πλατφόρμας οδικής βοήθειας
Καταγγελία τεσσάρων κέντρων αναψυχής στην Πάφο για ηχορύπανση
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Δυσφορία ΥΠΑΜ για αναφορές Νεοφυτίδη για διευκολύνσεις-Ρυθμίσεις για την… λιποταξία Τζούλιου
Κλείσιμο λωρίδων λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού