Στην Εντατική 17χρονος νεοσύλλεκτος καταδρομέας, σοβαρή η κατάσταση του-Αδιαθεσία μετά την άσκηση

Στην Μονάδα Εντατικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 17χρονος εθνοφρουρός από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός κατατάγηκε πρόσφατα στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς ως καταδρομέας και μετά την χθεσινή πρωινή άσκηση, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις τους.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Nοσοκομείο Λάρνακας σε κακή κατάσταση, ωστόσο στη συνέχεια λόγω της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και διασωληνώθηκε, αφού, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, κρίθηκε πως ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και πιθανόν να υπέστη θερμοπληξία, ενώ σχετικά ενημερώθηκε και ο υπουργός Άμυνας, ο υπουργός Υγείας, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τυγχάνει ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, ο οποίος αισθάνθηκε χθες αδιαθεσία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι «γύρω στις 08.20 της Παρασκευής 12 Ιουλίου, οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, μετά το πέρας της πρωινής σωματικής αγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξέταση από τον ιατρό της Μονάδας κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Προστίθεται ότι «ο οπλίτης υποβάλλεται στη δέουσα ιατρική φροντίδα και σε εργαστηριακές εξετάσεις, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον οπλίτη και την οικογένεια του επισκέφθηκαν τόσο ο Υπουργός Άμυνας όσο και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς».

Το Υπουργείο Άμυνας «θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης, πληροφορώντας για την κατάσταση της υγείας του οπλίτη», αναφέρεται, τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Κατά μέτωπο επίθεση Οδυσσέα μετά την παύση του-«Σήμερα νίκησε το σύστημα»