Στην Εντατική 17χρονος νεοσύλλεκτος καταδρομέας, σοβαρή η κατάσταση του-Αδιαθεσία μετά την άσκηση

Στην Μονάδα Εντατικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 17χρονος εθνοφρουρός από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός κατατάγηκε πρόσφατα στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς ως καταδρομέας και μετά την χθεσινή πρωινή άσκηση, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις τους.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Nοσοκομείο Λάρνακας σε κακή κατάσταση, ωστόσο στη συνέχεια λόγω της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και διασωληνώθηκε, αφού, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, κρίθηκε πως ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και πιθανόν να υπέστη θερμοπληξία, ενώ σχετικά ενημερώθηκε και ο υπουργός Άμυνας, ο υπουργός Υγείας, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τυγχάνει ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, ο οποίος αισθάνθηκε χθες αδιαθεσία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι «γύρω στις 08.20 της Παρασκευής 12 Ιουλίου, οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, μετά το πέρας της πρωινής σωματικής αγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξέταση από τον ιατρό της Μονάδας κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Προστίθεται ότι «ο οπλίτης υποβάλλεται στη δέουσα ιατρική φροντίδα και σε εργαστηριακές εξετάσεις, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον οπλίτη και την οικογένεια του επισκέφθηκαν τόσο ο Υπουργός Άμυνας όσο και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς».

Το Υπουργείο Άμυνας «θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης, πληροφορώντας για την κατάσταση της υγείας του οπλίτη», αναφέρεται, τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έρευνες για τα μαχαιρώματα στις Φυλακές, καμία σύλληψη επί του παρόντος-CCTV κατέγραψαν τις κινήσεις των κρατουμένων
Πάει στα κατεχόμενα να τους «δειχτεί» για την μαντίλα ο Ερντογάν-«Όταν δεν τους βάζεις όρια, δεν γνωρίζουν τη θέση τους»
Αυτός είναι ο 35χρονος τουρίστας που αγνοείται στη θάλασσα της Πάφου-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Μοιράζει ευθύνες στους πάντες ο Χαρτσιώτης για τις λαμπρατζιές-Αντιστρέφουν τα πυρά Βουλή και Ένωση Δήμων
Έκαναν διαρρήξεις και έκλεβαν αντικείμενα, οχήματα και μοτοσικλέτες-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα
Έρευνες από ξηράς και αέρος για εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που αγνοείται στη θάλασσα της Πάφου
Από την παράταση στα... πέναλτι για τις οφειλές των ομάδων-Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αναμένονται εξελίξεις
Εκεί που ο θάνατος συναντά την ελπίδα-Η ανθρωπιά των διασωστών στον αγώνα για ζωή
Παιδιά έκλεβαν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τους έριξαν σε ίδρυμα-Αυξημένες καταγγελίες
Τέλος στη συγγενοκρατία στο δημόσιο θέλει να θέσει η Βουλή-Η πρόταση νόμου που προωθείται