Οι συμβουλές του Μόρφου στον Φειδία, ο «σατανιστής» Έλον Μασκ και η «κηδεία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σε τοποθετήσεις που για άλλη μια φορά, ενδεχομένως, να προκαλέσουν συζητήσεις προέβη ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος.

Σε ομιλία του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στις συμβουλές του προς τον ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, μετά την εκλογή του 24χρονου στο Ευρωκοινοβούλιο, με αφορμή τη σχέση του με τον πατέρα του, ο οποίος είναι ιερέας.

«O Φειδίας έκαμε κάποια μεγάλα λάθη, τα οποία ψηλά χαμηλά οι γονείς τα γνώριζαν, τα έμαθα και εγώ μετά την εκλογή του, να πω την αλήθεια. Εκεί που τα έβαζε αυτά τα βίντεο εγώ δεν είχα πρόσβαση να τα δω. Όταν έμαθα ότι αγκάλιασε τον Έλον Μασκ στην Αμερική, του έστειλα μήνυμα μέσω του Πατρός Κυπριανού και του είπε ‘’ότι αμαρτία και να θέλει να κάνει, να την κάνει. Ο Θεός να του δώκει μετάνοια να μετανοήσει αλλά να προσέξει αυτούς όλους τους σατανιστές της νέας τάξης’’, διότι περί αυτού πρόκειται ο Έλον Μασκ.

Αυτούς όλους του γκουρού που πήγε, δηλαδή από τη Δύση από την αμερικάνικη σατανολατρία, πήγε μετά στους Άπω Ανατολή. Στους γκουρού, στους διάφορους διαλογιστές. Βέβαια αυτό δεν το έκανε ο Φειδίας, από διάθεση να αρνηθεί την πίστη των γονιών του. Αν το κατάλαβα καλά το έκαμε για τους followers. Είναι φανατικός των social media, είναι και αυτός ένα παιδί της τεχνολογίας. Λοιπόν, όμως και αυτό δεν τον αθωώνει. Είναι αμαρτία τούτο που έκανε. Γι’ αυτό του είπα ‘’γιέ μου, έρχεται όλος ο κόσμος στον Άγιο Κυπριανό στο Μένικο για να διεβαστεί, για να εξομολογηθεί, για να του διαβάσουν οι πατέρες ευχές, εξορκιστικές από διάφορες ενέργειες, μαγικές και άλλες. Εσύ έμπλεξες άθελα σου με αυτές τις ενέργειες. Πρέπει πρώτον με την καρδιά σου να το συνειδητοποιήσεις ότι έκαμες λάθος’’», ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «στην αρχή δεν το καταλάβαινε ότι έκαμε λάθος, θεωρούσε ότι είναι δικαίωμα μου στα 20 χρόνια του να ψαχτεί. ‘’Τι σημαίνει επειδή είμαι γιος παπά, είναι όλα για εμάς απαγορευμένα; Έχω και εγώ δικαίωμα να ψάξω’’. Μου έκανε εντύπωση όμως, πολύ γρήγορα τον είδα ότι ταπεινώθηκε, όχι πολύ και είπε και στους γονιούς του ότι δεν μπορώ να είμαι και περήφανος για κάποια πράγματα που έκαμα. Οπόταν κατάλαβα ότι άρχισε μέσα του, να δουλεύει η μεταμέλεια. Η Μεταμέλεια όμως έχει διαφορά από τη μετάνοια. Η μεταμέλεια δεν οδηγεί στον Χριστό, οδηγεί σε έναν μεγάλο εγωισμό. Γιατί να το κάνω εγώ τούτο πράμα, αυτό είναι η μεταμέλεια και όταν το εγώ πολλαπλασιαστεί ο άνθρωπος σαλτάρει και κάνει διάφορα πράγματα παράλογα. Του λέω το πρώτο που θα κάνεις είναι να μην κοινωνάς. Για το καλό σου, όχι σαν τιμωρία. Από σήμερα να μην κοινωνίας, μέχρι να πεις ότι έκαμα λάθος και με τον Μασκ και με τους μασκαράδες της Άπω Ανατολής. Γιατί αγκάλιασα δαιμονική ενέργεια, τη στιγμή που ο πατέρας μου διά μου την ενέργειας του Αγίου Πνεύματος. Δεν το κατάλαβα έτσι μου λέει και του λέω ‘’ περίμενα να μαζέψεις τα φτερά σου από τη δόξα τη μεγάλη και να σου τα πω».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ανέφερε πως είπε στον Φειδία να πάει στην Ευρώπη και να ξέρει ότι, «δεν είναι καμιά δοξασμένη Ένωση».

«Ίσως πας εκεί, επειδή είσαι γιος παπάς για να συμμετέχει στην κηδεία της’’. ‘’Μα ένα πεθάνει η Ευρωπαϊκή ένωση;’’, οπωσδήποτε λέω του είπαν το οι Άγιοι θα διαλυθεί. Μπορεί του λέω σε αυτήν την πενταετία, να είναι η πενταετία που να της κάμουν την κηδεία της. Αν χρειαστούν και κανένα παπά να την κηδεύσει, πέμπουμε κανένα παπά. Άλλο να έχουμε ευρωβουλευτή καντηλανάφτη να της αφτένει το καντήλι της. Του λέω ‘’γιέ μου η Ευρώπη που πήγες, είναι Αντίχριστοι. Τα νομοσχέδια που κάμνουν, με την ηθική που προβάλλει, έχουν όλα αυτά πατριωτισμό; Έχουν όλα αυτά χριστιανισμό;’’ Χριστιανισμός του λέω Φειδία μου στην Ευρώπη σκότωσαν τον πριν 1.000 χρόνια. Όταν ο Πάπας αποφάσισε να γίνει αντιπρόσωπος του Θεού στη Γη. Αυτό το κατασκεύασμα, είναι κατασκεύασμα της νέας τάξης πραγμάτων, για να εφαρμόσει σε όλο τον κόσμο αυτά τα άθεα και αντίχριστα νομοσχέδια. Πήαινε τζιαι να καταλάβεις αλλά μεν κοινωνάς, μέχρι να μετανιώσεις. Όταν μετανιώσεις για τα λάθη που έκαμες, να πας να βρεις ένα ιερωμένο να εξομολογηθείς. Πε του ιερωμένου να με πάρει ένα τηλέφωνο να του πω πότε να σου δώκει ευλογία για να κοινωνήσεις και μέχρι τότε συμφωνήσαμε με τον πατέρα σου, να σου κάμνει για 40 μέρες, από τη μέρα που εκλέγηκε, Σαρανταλείτουργο. Κάθε πρωί ο Πάτερ Κυπριανός κάμνει για τον γιο του τον πολιτικό λειτουργία», ανέφερε.

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Έτσι καταλαβαίνω ότι μια γυναίκα με φλερτάρει-Οι άντρες δίνουν απάντηση στο… αιώνιο ερώτημα
ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου
Τα stories στο Instagram δεν θα είναι όπως τα ξέραμε-Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται
Τα 15 πιο βρόμικα πράγματα που αγγίζεις κάθε ημέρα
Μια πόλη προσφέρει έως και 20.000 δολάρια για να μετακομίσετε εκεί: Ο μοναδικός όρος στην αγγελία
Συγκλονιστικό βίντεο: Η απελπισμένη προσπάθεια ενός λιονταριού να ξεφύγει από τα σαγόνια ιπποπόταμου
Επιβάτης σε αεροπλάνο έδειξε ένα παράξενο μήνυμα σε TikToker, όταν η σύντροφός του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα
Αγοράκι έσπασε αγγείο ηλικίας 3.500 ετών σε μουσείο γιατί ήθελε να δει τι έχει μέσα
Παρίστανε τον διάσημο YouTuber και εκβίαζε εκατοντάδες κορίτσια για να κάνουν σεξουαλικές πράξεις on camera