Συνελήφθη για φόνο πατέρας που ξέχασε την δίχρονη κόρη του τρεις ώρες μέσα στο αμάξι κατά τη διάρκεια καύσωνα

Ένας άνδρας από την Αριζόνα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο επειδή φέρεται να άφησε τη 2χρονη κόρη του μέσα σε στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα 42 βαθμών Κελσίου αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Ο Christopher Scholtes, 37 ετών, αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για τον θάνατο του μικρού παιδιού του την Τρίτη, το οποίο άφησε σε ένα αυτοκίνητο στον δρόμο έξω από το σπίτι του. Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατηγορήθηκε για δολοφονία δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Marana.

Η αστυνομία είπε ότι οδηγήθηκαν στη σύλληψή του 37χρονου μετά από βίντεο γείτονα το οποίο έδειχνε ότι το κορίτσι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες.

Η αστυνομία κλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αφού η μητέρα του παιδιού έφτασε στο σπίτι και βρήκε την κόρη της να μην αντιδρά μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της που ήταν σβηστό χωρίς να λειτουργεί κλιματιστικό.

Η μαμά έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο σπίτι με την κόρη του να κοιμάται στο αυτοκίνητο στο ειδικό κάθισμα της.

Μη θέλοντας να την ξυπνήσει, είπε ότι την άφησε στο αυτοκίνητο με το κλιματιστικό ανοιχτό ενώ μπήκε μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία ερευνά το πότε έσβησε το αυτοκίνητο και απενεργοποιήθηκε το air condition.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Επέκταση χρηματοδότησης Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προκρίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Απαντά στο Ισραήλ η Τουρκία-«Αβάσιμες συκοφαντίες και άθλια ψέματα εναντίον της χώρας και του Προέδρου μας»
Τραμπ σε Πούτιν-«Κάνε μου μια χάρη, ασχολήσου πρώτα με τη Ρωσία, μπορείς να ανησυχήσεις αργότερα για τη Μ. Ανατολή»