Αβάσιμη η καταγγελία τουρίστριας περί βιασμού της-Ελεύθερος ο 19χρονος, ζήτησε την ποινική δίωξη της

Δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί 18χρονης τουρίστριας, που την περασμένη εβδομάδα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, λέγοντας πως «ενδεχομένως να έπεσε θύμα βιασμού», χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη, με την Αστυνομία να προχωρεί στην σύλληψη 19χρονου, επίσης τουρίστα, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης, η 18χρονη ανέφερε στην κατάθεση της πως «είχε την αίσθηση ότι κάποιος ήρθε σε συνουσία μαζί της», εξιστορώντας τους ανακριτές για το πώς γνώρισε τον ύποπτο.

Η παραπονούμενη, εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, χωρίς να εντοπιστούν οποιεσδήποτε κακώσεις, ωστόσο η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού προκειμένου να διερευνηθούν οι εκατέρωθεν ισχυρισμοί, με τον 19χρονο βέβαια να αρνείται τα όσα του καταλογίζει η νεαρή, την οποία γνώρισε έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα.

Η 18χρονη ισχυρίστηκε πως στις 3 Ιουλίου 2024, όταν μπήκε σε νυχτερινό κέντρο με τον ύποπτο, άρχισαν να διασκεδάζουν και να έρχονται κοντά, ενώ καθώς χόρευαν, ο ύποπτος με την συγκατάθεση της παραπονούμενης, όπως ανέφερε, προέβη σε κάποιες χειρονομίες.

Ακολούθως και ενώ η παραπονούμενη ήταν μεθυσμένη, ο ύποπτος την μετέφερε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο που διέμενε, ενώ όταν μετέβησαν εκεί, ισχυρίστηκε πως πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι όπου αποκοιμήθηκε, φορώντας τα ρούχα της. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, όταν αυτή ξύπνησε περί τις 05:30, αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνή, καθώς επίσης γυμνός ήταν και ο ύποπτος.

Ακολούθως, η18χρονη ανέφερε πως η ύποπτος την βοήθησε να ντυθεί, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε πεζή πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου διέμενε.

Όταν αυτή επέστρεψε στο δωμάτιο της, η ίδια, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεση της, είχε την αίσθηση ότι κάποιος ήρθε σε συνουσία μαζί της, ενώ ανέφερε περαιτέρω πως, σε περίπτωση που ο ύποπτος ήρθε σε συνουσία μαζί της, αυτός εκμεταλλεύτηκε την μέθη της και το γεγονός ότι δεν ίδια μπορούσε να αντιδράσει.

Ωστόσο ο ύποπτος αρνείτο από την πρώτη στιγμή τα όσα ισχυρίστηκε η νεαρή, ενώ ανακρινόμενος, στην παρουσία του δικηγόρου Χρίστου Πουτζιουρή, εξιστόρησε τα γεγονότα από την δική του εκδοχή, παραπέμποντας μεταξύ άλλων, στις κάμερες και τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα.

Τα όσα ισχυρίστηκε διερευνήθηκαν, χωρίς να προκύψει κάτι σε βάρος του, με την Αστυνομία να τον αφήνει ελεύθερο. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, κ. Πουτζιουρής, ζήτησε από την Αστυνομία όπως εξεταστεί το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους παραπονούμενης, για ψευδή καταγγελία. Ωστόσο, είναι κάτι το οποίο θα εξετάσει και θα αποφασίσει η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τουρίστρια 18 ετών κατήγγειλε πως ενδεχομένως να έπεσε θύμα βιασμού στην Αγία Νάπα-Απορρίπτει ο συλληφθείς

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»