Στην κρίση των γιατρών τα επόμενα βήματα για την δολοφονία του Στυλιανού από τα χέρια του γαμπρού του

Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, οι οποίοι διερευνούν τη δολοφονία του 43χρονου Στέλιου Στυλιανού που διαπράχθηκε το βράδυ της 3ης Ιουλίου στην Πέγεια, o οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του 50χρονου γαμπρού του που συνελήφθη και ομολόγησε την διάπραξη του εγκλήματος.

Ο 50χρονος, μια μέρα μετά αφότου οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, εξετάστηκε από ιατρό, ο οποίος έκρινε πως θα πρέπει να κρατηθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου και μεταφέρθηκε.

Το διάταγμα προσωποκράτησης του 50χρονου εξέπνευσε, ωστόσο, λόγω της κατάστασης της υγείας του, για την ώρα δεν μπορεί να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου, με τους ανακριτές να αναμένουν το πράσινο φως των ιατρών που παρακολουθούν τον ύποπτο, αφού μέχρι στιγμής κρίνεται πως δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Όταν κριθεί αυτό επιτρεπτό, τότε ο 50χρονος αναμένεται να επανασυλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, είτε για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, είτε σε βάρος του θα καταχωρηθεί υπόθεση και θα παραπεμφθεί σε δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οικογενειακή συνεστίαση κατέληξε σε φονικό στην Πάφο-Πενηντάχρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 43χρονο κουνιάδο του

Παρά το γεγονός ότι, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου που διερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να ανακρίνουν τον ύποπτο λόγω της κατάστασης της υγείας του, οι έρευνες συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων από το ευρύτερο περιβάλλον τόσο του δράστη όσο και του θύματος. Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν συνολικά πέραν των 35 καταθέσεων.

Υπενθυμίζεται πως, δράστης και θύμα βρίσκονταν μαζί στο σπίτι του πρώτου για οικογενειακή συγκέντρωση, ωστόσο, κατά τη διάρκεια συζήτησης προέκυψε διαφωνία για ασήμαντη αφορμή με αποτέλεσμα να προκληθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δυο, οι οποίοι στη συνέχεια κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια, μέχρι που άλλα μέλη της οικογένειας μπήκαν στη μέση και τους σταματήσουν.

Στη συνέχεια και ενώ φαινόταν ότι η ένταση έχει εκτονωθεί, ο ύποπτος μπήκε στο σπίτι και πήρε κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα. Ακολούθως αφού άφησε το όπλο στο έδαφος εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός, μέχρι που μετέβη στο Νοσοκομείο, καθώς έφερε και ο ίδιος τραύματα ωστόσο, εκεί εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Ο 50χρονος κατά τη σύλληψη του φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της δολοφονίας, ωστόσο, η περεταίρω ανάκριση του δράστη θεωρείται σημαντική για την εξέλιξη των ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 43χρονου θύματος της οικογενειακής τραγωδίας

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»