Απαντά στο κόμμα του ο Δημητρίου-«Η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετώ είναι το καλύτερο για τον Συναγερμό»

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΗΣΥ, διαψεύδοντας τα λεγόμενά του και κατηγορώντας τον για σκοπιμότητες και συντήρηση της εσωστρέφειας στο κόμμα, έδωσε ο βουλευτής της παράταξης Δημήτρης Δημητρίου.

Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Δημητρίου τόνισε πως «αυτό που είπα είχε να κάνει με την μη αποτίμηση εις βάθους του αποτελέσματος των Προεδρικών Εκλογών, που οδήγησε στην εσωστρέφεια που ζούμε σήμερα», προσθέτοντας πως «δεν πιστεύω να θεωρεί κάποιος πως είναι η στάση η δική μου που συντηρεί και φέρνει εσωστρέφεια». Υπογράμμισε πως «η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετώ είναι το καλύτερο για τον Συναγερμό. Αυτό θέλω να το ξέρει και η ηγεσία και οι ψηφοφόροι τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού». «Η έγνοια μου είναι η παράταξή μας, η έγνοια μου είναι οι επόμενες εκλογές», πρόσθεσε, προειδοποιώντας ότι αν το κόμμα δεν αλλάξει, θα κλαίνε επί ερειπίων.

Ερωτηθείς εάν έχει επικοινωνία με την Αννίτα Δημητρίου, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ απάντησε «προφανώς όχι, μου στέλνει ανακοινώσεις». «Δεν θεωρώ πως είναι σοφός τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων σε μια διαδικασία, η οποία ξέρουμε όλοι τι ισχύει και τι δεν ισχύει αυτές τις μέρες», δήλωσε.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο ΔΗΣΥ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

«Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου. Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου. Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση», πρόσθεσε η Πινδάρου. «Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;», διερωτήθηκε, τέλος, η ανακοίνωση.

Στην ραδιοφωνική του παρέμβαση, ο Δημήτρης Δημητρίου είχε υποστηρίξει πως το πρόβλημα στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι ότι δεν έγινε η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Προεδρικών Εκλογών την ώρα που έπρεπε να γίνει και τα βάλαμε κάτω από το χαλί. Διατύπωσε, ακόμη, τη θέση πως έπρεπε να γίνει μια τολμηρή και εις βάθος αποτίμηση και η ηγεσία επέλεξε να μην το κάνει «όπως επέλεξε να μην το κάνει ούτε τώρα για τις δημοτικές εκλογές και αυτό ελπίζω να μην το βρούμε πάλι μπροστά μας».

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα