Διαψεύδει βουλευτή του ο ΔΗΣΥ-Κατηγορεί τον Δημήτρη Δημητρίου πως συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας

Μέτωπο και με τον βουλευτή του, Δημήτρη Δημητρίου, άνοιξε ο ΔΗΣΥ, καθώς διά ανακοίνωσής του διέψευσε αναφορές που είχε κάνει στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητρίου υπήρξε ο ανθυποψήφιος της Αννίτας Δημητρίου στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία της παράταξης.

«Ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

«Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου. Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου. Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση», πρόσθεσε η Πινδάρου.

«Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;», διερωτήθηκε, τέλος, η ανακοίνωση.

Στην παρέμβασή του, ο Δημήτρης Δημητρίου είχε υποστηρίξει πως «το πρόβλημα στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι ότι δεν έγινε η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Προεδρικών Εκλογών την ώρα που έπρεπε να γίνει και τα βάλαμε κάτω από το χαλί». Διατύπωσε, ακόμη, τη θέση πως έπρεπε να γίνει μια τολμηρή και εις βάθος αποτίμηση και η ηγεσία επέλεξε να μην το κάνει «όπως επέλεξε να μην το κάνει ούτε τώρα για τις δημοτικές εκλογές και αυτό ελπίζω να μην το βρούμε πάλι μπροστά μας».

Δειτε Επισης

Φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια λεηλατήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας
Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Τον Τατάρ αποφάσισε να στηρίξει στις «προεδρικές εκλογές» το Κόμμα Αναγέννησης
Επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο με τουλάχιστον 12 τραυματίες-Συνελήφθη μία γυναίκα
Έβαλε στόχο την εξουσία το ΕΛΑΜ-Τέσσερα βήματα ενόψει Βουλευτικών υπέδειξε ο Χρίστου
Μπλόφα ή πραγματική απειλή;-Η Ευρώπη «ζυγίζει» τη δασμολογική πολιτική Τραμπ
Το χαλλούμι από τα κατεχόμενα θα φτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2026, σύμφωνα με το τ/κ επιμελητήριο
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Δικαστικό χαστούκι στον Τραμπ για την απαγόρευση των εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»