Σε αγώνα γκολφ προκαλεί τον Μπάιντεν ο Τραμπ προκειμένου να αποδείξει τις ικανότητές του

Νέες προσβολές κατά του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, φτάνοντας στο σημείο να τον προκαλέσει είτε να συμμετάσχει σε νέο ντιμπέιτ είτε σε έναν ... αγώνα γκολφ για να αποδείξει τις ικανότητές του.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Μαϊάμι της Φλόριντα ο Τραμπ σχολίασε ειρωνικά ότι ο Μπάιντεν έλαβε μια «καταπληκτική απόφαση» επιλέγοντας την Κάμαλα Χάρις για τη θέση της αντιπροέδρου προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο κάποιος να αμφισβητήσει τις ικανότητές του και να τον απομακρύνει από την προεδρία.

«Αν ο Τζο είχε επιλέξει κάποιον έστω και εν μέρει ικανό, θα τον είχαν διώξει από την προεδρία χρόνια τώρα. Αλλά δεν μπορούν διότι (η Χάρις) είναι η δεύτερη επιλογή τους», σχολίασε ο Ρεπουμπλικάνος, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι Δημοκρατικοί έχουν πάθει «ολοκληρωτικό νευρικό κλονισμό» αναζητώντας τον υποψήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη σε όλη την πολιτική ιστορία», τόνισε ο Τραμπ. «Όπως γνωρίζετε, συμμετέχουν όλοι στη δόλια συνωμοσία που έχει στόχο να εξαπατήσει το αμερικανικό κοινό αναφορικά με τις νοητικές ικανότητες του ανθρώπου που βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο», πρόσθεσε.

«Διεφθαρμένος, ανίκανος, υποφέρει από νοητικά προβλήματα»: έτσι χαρακτήρισε ο Ρεπουμπλικάνος τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, που ήταν γεμάτη υπερβολές και ανακρίβειες, ο Τραμπ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι εξαφανίζεται τακτικά από το Οβάλ Γραφείο αφήνοντας τον γιο του Χάντερ – ο οποίος καταδικάστηκε για παράνομη οπλοκατοχή—να κυβερνά τις ΗΠΑ με τη βοήθεια της πρώτης κυρίας Τζιλ Μπάιντεν.

Εξάλλου ο Τραμπ προκάλεσε τον Μπάιντεν να «εξιλεωθεί» από το ντιμπέιτ συμμετέχοντας σε μια νέα τηλεμαχία ή σε έναν αγώνα γκολφ.

«Ας κάνουμε ένα ακόμη ντιμπέιτ αυτή την εβδομάδα, ώστε ο Τζο ο κοιμήσης να αποδείξει σε όλους παντού στον κόσμο ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι πρόεδρος. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι άνδρας προς άνδρα, χωρίς συντονιστή, χωρίς περιορισμούς, απλώς πείτε μου το μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε», υπογράμμισε.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρότεινε επίσης στον αντίπαλό του έναν αγώνα γκολφ: «Αν κερδίσει, θα δώσω στον φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του, όποιος κι αν είναι, ένα εκατομμύριο δολάρια. Αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα δεχθεί την πρόκληση».

Από την πλευρά της η προεκλογική ομάδα του Μπάιντεν απάντησε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πολύ απασχολημένος να κυβερνά τη χώρα για να απαντήσει στα «ανόητα καραγκιοζιλίκια» του Τραμπ.

«Θα προκαλούσαμε τον Τραμπ να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά έχασε τρία εκατομμύρια. Θα προκαλούσαμε τον Τραμπ να ορθώσει το ανάστημά του στον Πούτιν, αλλά γονάτισε μπροστά του», σχολίασε ο Τζέιμς Σίνγκερ εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.

Πηγή: Cnn.gr

Δειτε Επισης

Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει στο Κίεβο για να ανοικοδομηθεί από τον πόλεμο
Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις
Ούρσουλά για την απόρριψη μομφής: H ΕΕ χρειάζεται δύναμη, όραμα και ικανότητα δράσης
Ο Πούτιν αναβιώνει τα Γκούλαγκ-Η Δούμα υπερψήφισε την επαναλειτουργία τους υπό την FSB
Δεν επιτεύχθηκε πρόοδος για μια ειρηνευτική συμφωνία Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία
Ζητά αποζημιώσεις από τη Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους MH17 η Αυστραλία
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Οργή στη Βρετανία για τον Μακρον-Τον κατηγορούν για ασέβεια επειδή περπάτησε μπροστά από τον Κάρολο
Nέες ρωσικές επιθέσεις σε περιοχές του Κιέβου-Τραυματίστηκαν πολίτες, έτρεχαν στα καταφύγια
Η Λιβύη μετά τον Καντάφ-Η πτώση, ο εμφύλιος, η διχοτόμηση και ο Χαφτάρ