Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Δημοκρατία

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης διαμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας πραγματοποίησε χθες η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο από τις 05:00-09:00πμ με αποτέλεσμα τη σύλληψη οκτώ προσώπων. 

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν από τα μέλη της Υπηρεσίας σε διάφορα υποστατικά και χώρους διαμονής, στην πόλη και στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στην Κύπρο χωρίς τις απαιτούμενες άδειες παραμονής.  

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Τα έξι άτομα είναι ασιατικής και τα δυο αφρικανικής καταγωγής. 

Τα οκτώ πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.    

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος