Κλείνει για νέες ολονύκτιες εργασίες ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Νέες ολονύκτιες εργασίες αρχίζουν απόψε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, κατά τις οποίες θα είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τη Μουτταγιάκα μέχρι τη Μονή. Νέες ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από την είσοδο Λευκωσίας μέχρι τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας. Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, απόψε Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 10 και 11 Ιουλίου, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, από Μουτταγιάκα μέχρι Μονή, εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης απόψε Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, θα διεξάγονται νέες ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στην είσοδο Λευκωσίας, μέχρι και την έξοδο προς Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται για καθαρισμό του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου, καθώς και για συντήρηση των δέντρων στην κεντρική διαχωριστική νησίδα. Θα χρησιμοποιείται σάρωθρο που θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση και περιπολικό της Αστυνομίας, για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων και των διερχόμενων οδηγών.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από την είσοδο Λευκωσίας, μέχρι τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, διεξάγονται και από την περασμένη Δευτέρα, 08 Ιουλίου και θα συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, για αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική διαχωριστική νησίδα. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Έκλεισε μέρος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω εργασιών
Η αλήθεια και η διαφάνεια είναι πάντοτε υπέρ της Δικαιοσύνης-Η κριτική δεν συνιστά λαϊκό Δικαστήριο
Το πρωτόκολλο για τον τρόπο έρευνας υποθέσεων βιασμού και η δύσκολη εξίσωση για τις ψευδείς καταγγελίες
Έσβησε ο 73χρονος Χριστόφορος ενώ βρισκόταν σε πισίνα έπαυλης-Είχε πάει για διακοπές
Κλείνει την Κυριακή ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά λόγω εργασιών
Πάνω από 250,000 ευρώ τα χρήματα που χάθηκαν μέσω Metamax-Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες
Παραμένει άφαντος ο 34χρονος που καταζητείται για κατοχή εκρηκτικών υλών (pic)
Πολυτραυματισμός η αιτία θανάτου του 36χρονου που έσβησε στο θανατηφόρο στην Αγία Νάπα
Αδέλφια τσακώθηκαν και έβγαλαν μαχαίρια-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου