Δίδυμες πέτυχαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία και του χρόνου δίνουν Πανελλήνιες και οι δίδυμοι αδελφοί τους

Η βαθιά σύνδεση που έχουν τα δίδυμα σε όλη τη ζωή τους στην περίπτωση της Αγγελικής και της Αδαμαντίας έφτασε ακόμη και στη βαθμολογία στις Πανελλαδικές.

Οι αδελφές Θεοδωροπούλου συγκέντρωσαν 17.350 μόρια και οι δύο και εισάγονται -μαζί φυσικά- στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξαρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε», είπε η Αδαμαντία στο thebest.gr.

«Διαβάζαμε μαζί και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο», λέει η Αγγελική.

Όσο για το πώς αντέδρασαν όταν είδαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία απάντησαν: «Ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

Ίδια ήταν και η αντίδραση των δικών τους, που περιμένουν του χρόνου τις εξετάσεις τλων άλλων δύο παιδιών τους. Ο Νίκος και ο Γιάννης, που είναι και αυτοί δίδυμοι, θα ριχτούν στη μάχη για να γίνουν τέσσερις οι επιτυχίες της οικογένειας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου-Μικρές υλικές ζημιές
Προφυλακίστηκε η ψυχίατρος που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών μέχρι και με ασθενοφόρο-Τι ισχυρίστηκε
Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης