Μια νέα Λάρνακα στα σκαριά

Η Λάρνακα, μια πόλη με ιστορία 4000 χρόνων, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας σύγχρονης πόλης, η οποία τιμά το παρελθόν της, αλλά συνάμα αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό που διαρκώς εξελίσσεται. Με όραμα, στρατηγική και μεθοδικές κινήσεις, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να αναπτυχθούν μια σειρά από έργα, με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την καινοτομία.

Η μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου δίνει επιτέλους τη δυνατότητα στην πόλη να αποκτήσει μια νέα πανέμορφη ακτογραμμή, συνολικής έκτασης 6 περίπου χιλιομέτρων που φτάνει μέχρι και την Βορόκληνη. Ένα πάγιο αίτημα των αρχών και των κατοίκων της Λάρνακας, που ήταν η μετακίνηση των δεξαμενών, υλοποιήθηκε στην πράξη, δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης. Μια περιοχή που ήταν άλλοτε συνώνυμο της ρύπανσης και της επικινδυνότητας αναμένεται να μετατραπεί σε ένα προορισμό υψηλών προδιαγραφών.

Untitled-43

Οι αναπτύξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που προγραμματίζονται στην παραλιακή περιοχή, βάζουν τόσο την πόλη όσο και τη χώρα μας στον χάρτη των φιλόδοξων αναπτύξεων, αξιοποιώντας μια σειρά από πλεονεκτήματα που διαθέτει η Λάρνακα. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η προνομιούχα τοποθεσία της, το μεγάλο παραλιακό της μέτωπο, η απόσταση των μόλις 25 λεπτών από την πρωτεύουσα, καθώς επίσης η παρουσία του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας, η ιστορία, η γνήσια φιλοξενία και η αγνή ομορφιά της ίδιας της πόλης.

Τα πιο πάνω στοιχεία, αποτελούν πόλο έλξης για τις μεικτές αναπτύξεις, οι οποίες εκτός του ό,τι εκμηδενίζουν τις αποστάσεις, παράλληλα ενισχύουν την εγχώρια οικονομία. Στο νέο παραλιακό αυτό μέτωπο της Λάρνακας, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του Land of Tomorrow, ενός στο ίδιο παραλιακό μέτωπο προχωρούν οι εργασίες για την ολική μεταμόρφωση του «Palm Beach Resort».

Tο νέο «Palm Beach Resort» της εταιρείας Premium Access Group, με μετόχους τους Evgeni Leibovich και Shaul Keinan, το οποίο θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2025, αναμένεται να εξελιχθεί στον νέο απόλυτο προορισμό, μέσα στον προορισμό.

Untitled-4

Με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του Palm Beach, ενός από τα πιο ξακουστά ξενοδοχεία της Λάρνακας που άφησε τη δική του εποχή, ο νέος σχεδιασμός του «Palm Beach Resort» είναι συνώνυμο της καλαισθησίας και της διακριτικής πολυτέλειας. Η επένδυση των 100 πλέον εκατομμυρίων ευρώ, θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, πολυτελείς ισόγειες ιδιωτικές κατοικίες, πύργο με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση, χώρους εστίασης, χώρους ψυχαγωγίας, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας για στιγμές χαλάρωσης καθώς και ένα πανέμορφο παραλιακό μέτωπο με πλειάδα δραστηριοτήτων και θαλάσσιων σπορ που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Επιπρόσθετα, υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση ενός boutique εμπορικού κέντρου επί της παραλιακής λεωφόρου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης στην περιοχή για τουρίστες και ντόπιους.

Το «Palm Beach Resort», ένα όνομα που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στους ντόπιους αλλά και στους τουρίστες της Λάρνακας, δεν πρόκειται απλώς για ένα ακόμα ξενοδοχείο, αλλά για μια σύγχρονη μεικτή ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών καθώς καθετί είναι προσεχτικά σχεδιασμένο έτσι ώστε η εμπειρία διαμονής τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων να ικανοποιείται στον μέγιστο βαθμό. Ένας προορισμός που θα προσφέρει το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας σε όσους το επιλέγουν.

Δειτε Επισης

Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER και So Easy Travel Insurance-Δωροκάρτα αξίας €500 σε έναν αναγνώστη
Τελετή αποφοίτησης American College 2024
Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για νέους και νέες στο Παραλίμνι
Οι μαύρες μέρες της εισβολής και οι προκλήσεις για τους γιατρούς επί τω έργω
Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ
Χτίζοντας γέφυρες για την ειρήνη και τη συμφιλίωση στην Κύπρο