Χειροπέδες σε 31χρονο για υπόθεση οχληρίας-Έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη

Ανδρας ηλικίας 31 ετών συνελήφθη, στην Αγία Νάπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δημόσιας εξύβρισης, απειλής, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν, τις πρωινές ώρες σήμερα στην Αγία Νάπα, άνδρα ηλικίας 31 ετών. Τα μέλη της Μονάδας κατά την περιπολία τους, είχαν λάβει πληροφορία ότι άνδρας προκαλεί ανησυχία και οχληρία και με τη συμπεριφορά του ενοχλεί θαμώνες υποστατικού στην Αγία Νάπα».

Πρόσθεσε ότι «τα μέλη της ΜΜΑΔ επισκέφθηκαν το υποστατικό όπου στη θέα των αστυνομικών ο 31χρονος άρχισε να τους υβρίζει και να τους απειλεί με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της απειλής, της ανησυχίας και της διασάλευσης της ειρήνης. Στη συνέχεια ο άνδρας έσπρωξε μέλη της Δύναμης και προέβαλε αντίσταση με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «ο 31χρονος μεταφέρθηκε και τέθηκε υπό κράτηση σε αστυνομικά κρατητήρια και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο».

Δειτε Επισης

Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
LIVE: Κόλαφος το πόρισμα της Ερευνητικής-Εντοπίζουν ενδεχόμενα ποινικά, πειθαρχικά και πολιτικές ευθύνες
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες