Ικανοποιημένη η Αννίτα-«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει νικητής από αυτή την αναμέτρηση»

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει νικητής από αυτή την αναμέτρηση, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, αναφερόμενη στα ποσοστά που εξασφαλίζει ο ΔΗΣΥ στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε δηλώσεις της γύρω στις 21.45, η κ. Δημητρίου, η οποία πλαισιωνόταν από μέλη της ηγεσίας του κόμματος, και υποστηρικτές, ευχαρίστησε τους πολίτες που «τίμησαν» το κόμμα «με την εμπιστοσύνη τους, παρόλες τις δυσκολίες ή τις αρνητικές προβλέψεις, καθώς βεβαίως, και τις χιλιάδες τα στελέχη και φίλους που συνέβαλαν με όλες τους δυνάμεις σε ένα θετικό αποτέλεσμα», όπως είπε.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει από αυτή την αναμέτρηση νικητής, ενωμένος και δυνατός και παραμένει πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου», πρόσθεσε η κ. Δημητρίου.

Προσωπικά, ανέφερε, λαμβάνει «το σαφές μήνυμα που μας έδωσαν οι πολίτες: να προχωρήσουμε στην ανανέωση του κόμματος και του πολιτικού συστήματος».

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι δεν θα επιτρέψει να υπάρξει κανένα πισωγύρισμα, από αυτή την αποστολή. «Έχουμε ευθύνη, έχουμε χρέος να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στους πολίτες και στον τόπο μας», είπε.

Η κ. Δημητρίου χαιρέτισε μετά την ομιλία της τους υποστηρικτές του κόμματος που μαζεύτηκαν στο οίκημα του ΔΗΣΥ.

Δειτε Επισης

Κύπρος και Αίγυπτος εγκαινιάζουν στρατηγικό διάλογο για άμυνα και ασφάλεια
Επιμένει ο Τατάρ για τις συλλήψεις Τ/κ σφετεριστών-Αναφορά για προσφυγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια
Το ΑΚΡ κατηγορεί την τουρκική αντιπολίτευση ότι δεν αντιδρά στις έρευνες τις ΚΔ στην Ανατ. Μεσόγειο
Αναμένει ισχυρότερη στήριξη από τουρκογενή κράτη το ψευδοκράτος
Πάει Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ με αφορμή τα 70 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ
Ολιγόωρη επίσκεψη Μέτσολα στην Κύπρο-Συνάντηση με ΠτΔ το Σάββατο
Τις εγκαταστάσεις της Hellas Sat στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Τα βάζει με ΠτΔ ο Στεφάνου για την φορολογική μεταρρύθμιση-«Υπολείπονται της προεκλογικής δέσμευσης»
Στη Βαρσοβία ο Κόμπος για άτυπη Σύνοδο ΥΠΕΞ της ΕΕ-Στο επίκεντρο Ουκρανία και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Στο Υπουργικό τέλος Μαΐου νομοθετικές ρυθμίσεις για ευέλικτη απασχόληση στη ΔΥ-Θα δουλεύουν λιγότερες ώρες οι γονείς