Γ. Αρμεύτης: Από αύριο η Λεμεσός γυρίζει σελίδα με αισιοδοξία να την κάνουμε ξανά πρωτοπόρα

Από αύριο η Λεμεσός γυρίζει σελίδα με αισιοδοξία, δήλωσε ο διαφαινόμενος νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, μιλώντας στο επιτελείο του.

«Αυτή η νίκη είναι μια νίκη για όλη τη Λεμεσό. Από αύριο η Λεμεσός γυρίζει σελίδα με αισιοδοξία να την κάνουμε ξανά πρωτοπόρα πρωταγωνίστρια και περήφανη. Θα ξεκινήσουμε, θα σηκώσουμε τα μανίκια πάνω, ακριβώς για αυτό το σκοπό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν από την αρχή αυτής της διαδικασίας, τα μέλη της πρωτοβουλίας για τη Λεμεσό, όλα τα κόμματα, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και το VOLT, καθώς και όλους τους πολίτες που ήρθαν μαζί και έτσι στήριξαν αυτή την υποψηφιότητα, από όλα τα ιδεολογικά έτσι στρώματα, επίπεδα της πόλης μας», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, αυτή η νίκη είναι νίκη της Λεμεσού «και θα την πάρουμε εκεί που της αξίζει».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, θέλω να αφιερώσω αυτή τη μεγάλη νίκη σε όλους τους Λεμεσιανούς και τις Λεμεσιανές», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Το ψευδοκράτος προσκλήθηκε σε εκδηλώσεις του συντάγματος του Αζερμπαϊτζάν-Μεγάλο κέρδος βλέπει ο Τατάρ
Συγκαλείται το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής στην Ελλάδα για το Κυπριακό
Επιμένει στα δύο κράτη το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Η ε/κ πλευρά δεν θέλει καν να αρθρώσει τη λέξη συνεργασία»
Έτοιμος να συμβάλλει στο θέμα των οδοφραγμάτων δηλώνει ο Χαρμαντζί
Πλήρως δεσμευμένο στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών το ΗΒ
Τα συμπεράσματα των κομμάτων για τη διευρυμένη συνάντηση της Νέας Υόρκης
Λιού Γιαντάο: Κίνα και Κύπρος υποστηρίζουν σθεναρά η μία την άλλη σε θέματα κυριαρχίας,
Ισχυρισμοί Τατάρ για μη ανακοίνωση διάνοιξης σημείων διέλευσης-«Το ζήτημα θα είχε επιλυθεί εάν δεν επέμεινε ο Χριστοδουλίδης»
Μέχρι τέλος Ιουλίου πρόθεση συμμετοχής της ΚΔ στο SAFE-Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Αμυντικής Βιομηχανίας
Έτοιμος για συμφωνία o Χριστοδουλίδης για τα σημεία διέλευσης-Παρουσίασαν χάρτες τα Ηνωμένα Έθνη