ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Φειδία κλείδωσε θέση και ο αδελφός του-Συγκινημένη η παπαδιά Ειρήνη

Μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση διακατείχε τη μητέρα του Φειδία Παναγιώτου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκλογή του γιου της στην Ευρωβουλή. Μάλιστα, θέλησε να είναι αυστηρή μαζί του, λέγοντας ότι πρέπει πλέον να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον στήριξαν στις εκλογές.

Μιλώντας στον REPORTER, η κ. Ειρήνη Παναγιώτου, ανέφερε ότι «είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να το εκφράσω. Κι ο δεύτερος γιος μου έβαλε για δημοτικός σύμβουλος και βγήκε κι εκείνος. Αλλά αυτό με τον Φειδία ήταν μεγάλη έκπληξη δεν το περίμενα». Σημείωσε επίσης ότι «θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που τον ψήφισαν και την ομάδα που τον στήριξε. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να προσεύχετε για τον Φειδία για να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο κόσμος τον εμπιστεύτηκε και τώρα πρέπει να δικαιώσει τον κόσμο που τον εξέλεξε με ένα σοκαριστικό ποσοστό».

Όπως εξήγησε, «ήρθαμε με τα παιδιά μου στη Λευκωσία να βοηθήσουμε στην καταμέτρηση και ξεκινήσαμε να πάμε πίσω στο Μένοικο και μας είπαν ο Φειδίας λείπει, έπιασε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ήρθαμε εδώ και δεν ξέραμε ότι το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο».

Καταλήγοντας, είπε πως «ο Φειδίας όπως πάντα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ότι στόχο έβαλε τον πέτυχε κι εγώ του έλεγα ότι δεν θα πετύχαινε αυτό τον στόχο, αλλά με διέψευσε και τα κατάφερε».

Δειτε Επισης

Ανοίγει τα χαρτιά του στους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Ενέργεια, συνδεσιμότητα, στη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο και επιχειρηματικής κοινότητας
Συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους €351‚4εκ. κατέθεσε η Κυβέρνηση στη Βουλή
Εγκαινίασε διάλογο με τους επιχειρηματίες ο ΠτΔ-«Δεν πρέπει να αλλάζουμε το όραμα της οικονομίας κάθε φορά που αλλάζει Κυβέρνηση»
Στη Βουλή νομοσχέδιο για προϋποθέσεις κατάργησης Βίζας προς ΗΠΑ για Κύπριους
Συνάντηση Τούρκου Αντιπροέδρου με «πρωθυπουργό» ψευδοκράτους στην Άγκυρα
Α. Δημητρίου: Τα εθνικά κοινοβούλια αναμορφώνουν το κοινό μέλλον των λαών
Αναβλήθηκε η ψήφιση του Πόθεν Έσχες-Γίνεται ακόμη συζήτηση για αλλαγές
Αντιδρούν στα κατεχόμενα για το περιουσιακό και τα βάζουν με ΠτΔ-«Δείχνει ότι έχει ξεκινήσει επίθεση εναντίον μας»
Η Κομισιόν έλαβε το αίτημα της Κύπρου για επιχορηγήσεις 89,2 εκατ. ευρώ