ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Φειδία κλείδωσε θέση και ο αδελφός του-Συγκινημένη η παπαδιά Ειρήνη

Μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση διακατείχε τη μητέρα του Φειδία Παναγιώτου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκλογή του γιου της στην Ευρωβουλή. Μάλιστα, θέλησε να είναι αυστηρή μαζί του, λέγοντας ότι πρέπει πλέον να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον στήριξαν στις εκλογές.

Μιλώντας στον REPORTER, η κ. Ειρήνη Παναγιώτου, ανέφερε ότι «είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να το εκφράσω. Κι ο δεύτερος γιος μου έβαλε για δημοτικός σύμβουλος και βγήκε κι εκείνος. Αλλά αυτό με τον Φειδία ήταν μεγάλη έκπληξη δεν το περίμενα». Σημείωσε επίσης ότι «θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που τον ψήφισαν και την ομάδα που τον στήριξε. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να προσεύχετε για τον Φειδία για να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο κόσμος τον εμπιστεύτηκε και τώρα πρέπει να δικαιώσει τον κόσμο που τον εξέλεξε με ένα σοκαριστικό ποσοστό».

Όπως εξήγησε, «ήρθαμε με τα παιδιά μου στη Λευκωσία να βοηθήσουμε στην καταμέτρηση και ξεκινήσαμε να πάμε πίσω στο Μένοικο και μας είπαν ο Φειδίας λείπει, έπιασε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ήρθαμε εδώ και δεν ξέραμε ότι το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο».

Καταλήγοντας, είπε πως «ο Φειδίας όπως πάντα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ότι στόχο έβαλε τον πέτυχε κι εγώ του έλεγα ότι δεν θα πετύχαινε αυτό τον στόχο, αλλά με διέψευσε και τα κατάφερε».

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time