Κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες ο Σιζόπουλος-«Θα έχουν την ευθύνη για τις επιλογές τους»

Η ταύτιση των δύο εκλογικών διαδικασιών, δεν επέτρεψε να γίνει συζήτηση για το θέμα των Ευρωεκλογών, ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι το κόμμα του έδωσε μια εκλογική μάχη με ήθος, αξιοπρέπεια και καθαρές προτάσεις.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σιζόπουλος, σημείωσε ότι, «μέσα σε ιδιάζουσες συνθήκες και με μια πολυμέτωπη πολεμική, η ΕΔΕΚ έδωσε μια εκλογική μάχη με ήθος αξιοπρέπεια και στη βάση καθαρών προτάσεων. Σεβαστή η ετυμηγορία των πολιτών, οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη για τα όποια αποτελέσματα προκύψουν από τις επιλογές τους».

Ως ΕΔΕΚ, πρόσθεσε ότι, «είμαστε ικανοποιημένοι από την εκλογή σημαντικού αριθμού εκπροσώπων στην ΤΑ. Για τις Ευρωεκλογές οι στόχοι μας δεν εκπληρώθηκαν. Η ταύτιση των δύο εκλογικών διαδικασιών, δεν επέτρεψε να γίνει συζήτηση για το θέμα των Ευρωεκλογών. Θερμές ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με τη ψήφο τους την ΕΔΕΚ. Η ΕΔΕΚ επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. Θα εντοπίσει τυχών λάθη και παραλείψεις, θα καθορίσει τους επόμενους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους».

Δειτε Επισης

Τρέχουν να προλάβουν το Πάσχα για την ψήφιση του Νομοσχεδίου για λαμπρατζιές-«Υπάρχουν προβλήματα»
Μεταξύ πλεονεκτημάτων και αδυναμιών κάνει απολογισμό ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Γονείς καταγγέλλουν αδικαιολόγητη αύξηση διδάκτρων σε ιδιωτικά σχολεία-Ζητά εξηγήσεις η Βουλή
Καταγγέλλουν λαθρεμπόριο φθαρτών που βαφτίζονται κυπριακά οι γεωργοί-Έρευνα για αποθήκη στη Λευκωσία
Οικογένεια έχασε το επίδομα τέκνου επειδή ήταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας-Αδήριτη ανάγκη για αλλαγή
Έθεσαν θέμα κατά της συμμετοχής της Τουρκίας σε σχεδιασμούς για ευρωπαϊκή άμυνα Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Εκτός της ευρωπαϊκής γραμμής για την Ουκρανία ο Φειδίας-«Έσιετε λίον αίμα στα σιέρκα σας»
Τις προετοιμασίες για τη διευρυμένη στη Γενεύη συζήτησαν Ντι Κάρλο-Ονάρ
Χιλιάδες τα πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες στην κατοχή του 32χρονου στη Λεμεσό
Ελπίδα Στιούαρτ ότι θα σημειωθεί πρόοδος στο Κυπριακό κατά τη συνάντηση της Γενεύης