Πρωτοφανές περιστατικό στο Ναύπλιο-Έκλεισε εκλογικό τμήμα, απομακρύνθηκε δικαστικός αντιπρόσωπος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στην ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές 2024 σημειώθηκε το πρωί στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων στον Δήμο Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το argolikeseidiseis, δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία και με την παρέμβαση του εφόρου, την παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού και με τη συνδρομή της Αστυνομίας απομακρύνθηκε, ενώ το εκλογικό τμήμα παρέμεινε κλειστό μέχρι την αντικατάσταση του.

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Σοκάρει η γυναίκα που ο γερανός έπεσε στο σπίτι της-«Ήμουν μέσα, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί...»
K. Μητσοτάκης: Κλείνουμε τα αφτιά στην τοξικότητα και εργαζόμαστε για λύσεις
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Ισχυρή έκρηξη σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη--Δύο ελαφρά τραυματίες και μεγάλες καταστροφές
Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»
Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο-Βρέφος 18 μηνών πνίγηκε από σουβλάκι
Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από τη Λαύκα στον Φενεό Κορινθίας