Από οπωροπωλείο έστειλε η Μελόνι το τελευταίο προεκλογικό μήνυμα-Έφαγε κεράσια «ποικιλίας Τζόρτζια»

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο, από ένα οπωροπωλείο της Ρώμης, αποφάσισε να στείλει το τελευταίο της προεκλογικό μήνυμα η Ιταλίδα πρωθυπουργός και πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, λίγο μετά τα περασμένα μεσάνυχτα, η Μελόνι βρίσκεται σε ένα οπωροπωλείο της Ρώμης και ζητά στον ιδιοκτήτη του καταστήματος «να μην πει τίποτα, διότι δεν επιτρέπεται, λόγω της προεκλογικής εκστρατείας».

Στη συνέχεια, η Ιταλίδα πρωθυπουργός, δοκιμάζει κεράσια, εκθειάζοντας τη γεύση τους και ρωτά, τέλος, τον οπωροπώλη «για ποιά ποικιλία πρόκειται». Ο ίδιος δεν απαντά, αλλά δείχνει μια χάρτινη ταμπέλα, η οποία γράφει «Varietà Giorgia», δηλαδή «Ποικιλία Τζόρτζια».

Κατά τη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών, το φθινόπωρο του 2022, η Μελόνι είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση. Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο είχε εμφανιστεί με δυο πεπόνια στο χέρι, λέγοντας «τα είπα όλα». Υπενθυμίζεται ότι στα ιταλικά, τα πεπόνια λέγονται «meloni».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Το παρασκήνιο της στροφής Τραμπ για αποστολή Patriots στην Ουκρανία-Η συνάντηση και το τηλεφώνημα
Αυτή είναι η 24χρονη που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγος του CEO της Lufthansa στην Ιταλία
Υποσχέθηκε διευθέτηση της εκεχειρίας στη Γάζα εντός της εβδομάδας ο Τραμπ-Στους 58.026 οι νεκροί
Ασταμάτητες οι συγκρούσεις Βεδουίνων και Δρούζων στη Συρία-Στους 37 οι νεκροί
Στέλνει αντιαεροπορικά συστήματα «Patriots» στην Ουκρανία ο Τραμπ-«Η Ευρωπαϊκή Ενωση πληρώνει»
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Φον ντερ Λάιεν: Παράταση αναστολής αντιμέτρων μέχρι 1η Αυγούστου
Τουλάχιστον 27 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
Στο αρχείο έβαλε η κυβέρνηση Τραμπ δίωξη κατά γιατρού που κατέστρεφε εμβόλια για την Covid