Η καθημερινότητά μας αλλάζει μέσα από το νέο Podcast EUHeyday

Το ευρωπαϊκό έργο EUHeyday φέρνει νέα πνοή στην καθημερινότητά μας με την ανακοίνωση του νέας σειράς από podcast και storylead, επικεντρωμένα στην Πολιτική Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Πολιτική Συνοχής αποτελεί βασική επενδυτική πολιτική της ΕΕ, η οποία, παρά τα τεράστια οφέλη και τον θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των Ευρωπαίων πολιτών, παραμένει άγνωστη και συχνά δυσνόητη στο ευρύ κοινό.

Το «Podcast EUHeyday» έχει ως στόχο να ρίξει φως στην Πολιτική Συνοχής και τα χρηματοδοτικά της εργαλεία, όπως το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο +, το Ταμείο Συνοχής, το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, καθώς και τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Μέσο Τεχνικής Υποστήριξης. Ο Υπεύθυνος του έργου EUHeyday και Managing Director της Enoros Consulting Ltd. Κωνσταντίνος Κλουδάς, συνομιλεί με αρμόδιους φορείς αλλά και επωφελούμενους για το πώς η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση έχει αλλάξει ή μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των Κυπρίων πολιτών. Τα podcast θα αναρτούνται στο κανάλι του έργου στο YouTube και θα προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του έργου σε Facebook και Instagram, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Η δράση αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω από μια σειρά από Storyleads, στα οποία ο Ανδρέας Φυλακτού, Managing Director και Head Producer της Black Lemon Projects Ltd. αποκωδικοποιεί την Πολιτική Συνοχής και παρουσιάζει στρατηγικά έργα που έχουν αλλάξει τη ζωή των πολιτών. Στόχος είναι η διάδοση των οφελών της Πολιτικής Συνοχής και η ανάδειξγ έργων μέσα από τα οποία η Ευρώπη αλλάζει την καθημερινότητά μας, φέροντας του πολίτες πιο κοντά τους πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οφέλη της. Τα Storylead θα αναρτώναι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Black Lemon Facebook και Instagram αλλά και στις σελίδες του έργου EUHeyday.

Η Κύπρος, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνα ως μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, έχει επωφεληθεί σημαντικά. Στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο (2021-2027), η Κυπριακή Δημοκρατία λαμβάνει χρηματοδότηση για τέταρτη φορά. Μέσα από τα Podcast και τα Storylead, ο Κωνσταντίνος Κλουδάς και ο Ανδρέας Φυλακτού αντίστοιχα, στοχεύουν στην ανάδειξη του θετικού αντίκτυπου που έχουν ή μπορούν να έχουν αυτά τα εργαλεία στην καθημερινότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι!

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θερμές ευχαριστίες στην Black Lemon TV για την παραγωγή των podcast.

Δειτε Επισης

Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ
Χτίζοντας γέφυρες για την ειρήνη και τη συμφιλίωση στην Κύπρο
Γιατροί εξιστορούν τις μαρτυρίες τους από τις μαύρες μέρες της εισβολής
Πρότεινε Κριτή - Η καινοτομία των φετινών Carob Awards 2024
Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη
Παγωτά PAPAFiLiPOU: Νέα Εικόνα! Περισσότερο Παγωτό! Αγαπημένοι Συνδυασμοί!