Μήνυμα ενότητας από Αννίτα-«Θα τα καταφέρουμε, θα προστατεύσουμε το ΔΗΣΥ και την Κύπρο»

Μήνυμα ενότητας προς τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού έστειλε η πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, η οποία επεσήμανε πως από τις εκλογές πρέπει να βγουν ενωμένοι και στον ΔΗΣΥ και στον τόπο.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «σε λίγες ώρες κλείνει επίσημα η προεκλογική εκστρατεία. Αν και δεν σταματάμε λεπτό μέχρι την Κυριακή, νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Σε όλα τα στελέχη και τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού, για όλη τη στήριξη και κοινή προσπάθεια».

Η Αννίτα Δημητρίου υπέδειξε, δε, ότι «θα τα καταφέρουμε. Θα προστατεύσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Θα προστατεύσουμε την Κύπρο μας. Θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και θα ενισχύσουμε την επιρροή μας στην Ευρώπη».

Καταλήγοντας, η πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε ότι «από αυτές τις εκλογές πρέπει να βγούμε ενωμένοι και στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον τόπο μας. Καλή ψήφο».

Δειτε Επισης

Απαντά και στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση-«Ο Στεφάνου σπεύδει να ανταγωνιστεί τον ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ στον λαϊκισμό»
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Πυρά και από Στεφάνου σε Κυβέρνηση-«Η τραγωδία κονιορτοποίησε τις δηλώσεις και αποκάλυψε την ανικανότητα της»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»