Κ. Τσαγκάρης: Η αίσθηση που υπάρχει παντού είναι ότι η νίκη πλησιάζει

Αισιόδοξος για την υποψηφιότητά του παρουσιάζεται λίγα εικοσιτετράωρα από το άνοιγμα της κάλπης, ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Λεμεσού, Κούλλης Τσαγκάρης, ο οποίος σε συνέντευξή του, υπογραμμίζει ανάμεσα σε άλλα ότι, «από την Δευτέρα, θα ανατείλει μια νέα μέρα για τον Δήμο της Ανατολικής Λεμεσού».

Την ίδια ώρα, το μήνυμα που στέλνει στους πολίτες ο κ. Τσαγκάρης, είναι πως ο δημότης θα ενημερώνεται πρώτος και θα έχει τον πρώτο λόγο σε ότι τον αφορά, διότι, όπως εξηγεί, «αν δεν κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του δημότη, δεν θα μπορέσομε να κάνομε αυτή την νέα αρχή».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη:

Κύριε Τσαγκάρη, απομένουν μόλις λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της Κυριακής. Πως προχωράει η προεκλογική σας εκστρατεία;

Η προεκλογική μας εκστρατεία βρίσκεται στην κορύφωση της και πάει πάρα πολύ καλά. Έχουν απομείνει ελάχιστες μέρες μέχρι τις εκλογές της Κυριακής. Τα μηνύματα μας βρίσκουν μεγάλη απήχηση ανάμεσα στον κόσμο ο οποίος μας δείχνει την αγάπη του, μας δίνει την στήριξη και την ενθάρρυνση του. Η κινητοποίηση τους είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και συγκινητική και τους ευχαριστώ.

Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από το κοινό;

Τα μηνύματα μας αγκαλιάζονται καθημερινά από εκατοντάδες δημότες. Συνεχώς αυξάνονται οι συνδημότες μας που πιστεύουν και απαιτούν - όπως και εμείς - ότι o νέος Δήμος χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας. Χρειάζεται μια Νέα αρχή. Είναι η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών που πιστεύει ότι αυτή η αλλαγή επιβάλλεται. Και να προχωρήσουμε μπροστά. Κάνοντας ένα Νέο Ξεκίνημα.

Οι δημότες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι ικανοποιημένοι με τα επίπεδα καθαριότητας και πράσινου, δεν είναι ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση των μέχρι τώρα δήμαρχων. Δεν τους νιώθουν δίπλα τους. Δεν λαμβάνουν υπόψη την άποψή τους. Δεν συνδιαμορφώνουν μαζί τους στόχους και τις δράσεις που τους αφορούν. Έχουν επίσης βαρεθεί τις πολλές ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Απαιτούν πλέον τα λόγια να γίνονται έργα.

Εμείς, τους τελευταίους μήνες, έχουμε οργανώσει πολλές συγκεντρώσεις στα διαφορετικά διαμερίσματα του Νέου δήμου. Έχουμε αφουγκραστεί τους δημότες. Έχουμε ακούσει τα προβλήματα τους αλλά και τις εισηγήσεις τους. Δώσαμε δηλαδή τον πρώτο λόγο στον δημότη. Καταρτίσαμε 8 διαφορετικά προγράμματα, ένα για κάθε διαμέρισμα, με συνολικά 127 στόχους και δράσεις. Όλα πλήρως υλοποιήσιμα για τη βελτίωση της ποιότητας όλων των δημοτών στον Νέο δήμο Ανατολικής Λεμεσού.

Ποια είναι τα μηνύματα που θα θέλατε εσείς να στείλετε εν’ όψει της Κυριακής των εκλογών;

Τα μηνύματα μας είναι απλά και δυνατά. Είναι ότι στη δική μας Δημαρχία, τα λόγια θα γίνονται έργα.

Είναι ότι ο δημότης θα ενημερώνεται πρώτος και θα έχει τον πρώτο λόγο σε ότι τον αφορά. Διότι αν δεν κερδίσομε την εμπιστοσύνη του δημότη, δεν θα μπορέσομε να κάνομε αυτή την Νέα αρχή. Είναι γι’ αυτό που οι δημότες ανταποκρίνονται πολύ θετικά στα μηνύματα μας. Τους στέλνω επίσης το μήνυμα ότι είμαστε πολύ κοντά στην επιτυχία – όλοι πλέον νοιώθουν τον αέρα της αλλαγής να έρχεται!

Τους καλώ, όλες και όλους, όσοι πιστεύουν στη δική μας πρόταση και στις δικές μας θέσεις, όλοι μαζί να συνεχίσουμε εντατικά και αυτές τις τελευταίες μέρες μέχρι την Κυριακή, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Και ναι… με αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, μπορούμε για την μεγάλη νίκη.

Οδεύοντας προς το τέλος αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, είστε αισιόδοξος για την υποψηφιότητα σας;

Βεβαίως και είμαστε αισιόδοξοι. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει ακριβώς από την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου με τον οποίο ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή μαζί του. Τα μηνύματα που έρχονται από παντού, απ’ όλα τα διαμερίσματα, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η αίσθηση που υπάρχει παντού είναι ότι η νίκη πλησιάζει. Η νίκη είναι κοντά. Είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε όλοι μαζί αυτό το μεγάλο στοίχημα. Την Κυριακή επιλέγουμε αλλαγή πορείας και από την Δευτέρα, θα ανατείλει μια νέα μέρα για τον Δήμο της Ανατολικής Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Ο χάρτης με τα πυραυλικά χτυπήματα του Ιράν στο Ισραήλ
Εκτροπή προς Κύπρο για έντεκα πτήσεις με προορισμό το Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης
Συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο ΠτΔ λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Στην πρίζα ξανά οι Κεντρικές Φυλακές-Χάθηκε ασύρματος από την πτέρυγα υψίστης ασφαλείας
Έκανε σύντομο απολογισμό και έθεσε νέους στόχους στο διάγγελμά του για την Ανεξαρτησία ο ΠτΔ
Το Ισραήλ πιστεύει ότι πρόλαβε σχέδιο εισβολής της Χεζμπολάχ με κωδική ονομασία «Κατακτήστε τη Γαλιλαία»
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Στην επάρκεια κρύβεται η ουσία... Θέλουμε ειδικό κανονισμό για την φρούρηση κατάδικου και όχι της... σούβλας;
Σε πολύ στενό συντονισμό Κύπρος και εταίροι για τον GSI και το έργο στο «Αφροδίτη»
Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς οι δύο που συνελήφθησαν στην παρέλαση