Συνελήφθη και τρίτος 17χρονος για τον εμπρησμό στον χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων

Άλλον ένα 17χρονο συνέλαβε πριν από λίγο η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού σε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, στη Λάρνακα, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 4 Ιουνίου.

Ο 17χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, άλλοι δύο 17χρονοι.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11.50μ.μ. της 4ης Ιουνίου, σε δύο δωμάτια του χώρου φιλοξενίας, ενώ στις 3π.μ. της 5ης Ιουνίου, ξέσπασε εκ νέου φωτιά σε άλλα πέντε δωμάτια. Και στις δύο περιπτώσεις οι φωτιές κατασβέστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι και οι δύο τέθηκαν κακόβουλα.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για τον εμπρησμό σε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Λάρνακα

Δειτε Επισης

Η συγνώμη της Ερευνητικής που προαναγγέλλει ευθύνες για ΤΑΚΑΤΑ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πορίσματος
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Καταγγελίες για σεξισμό εναντίον του Νίκου Πελετιέ-Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος
Αναποδογυρίστηκε διπλοκάμπινο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά
Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση εφετείου για τελωνειακή οφειλή
Καίει Γιαννάκη το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-«Δεν έλαβε ποτέ πτυχίο, παρακολούθησε κάποια μαθήματα»
Αντεξετάστηκε ο γραφολόγος στη δίκη εντός δίκης της Γερμανίδας φερόμενης σφετερίστριας
Σύλληψη, καταγγελίες, πρόστιμα και έλεγχοι σε υποστατικά της Λεμεσού
Πίσω από τα κάγκελα για τέσσερις μέρες ο 47χρονος για το κύκλωμα ψεύτικων εράνων-Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο