Συνελήφθη 14χρονος που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα-Αναζητείται και δεύτερος

Στην σύλληψη 14χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τετράτροχων μοτοσικλετών και τροχαία αδικήματα, ενώ για την υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το απόγευμα της Τρίτης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από επισκέπτη ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης νύχτας είχε κλαπεί η τετράτροχη μοτοσικλέτα την οποία είχε νοικιάσει κατά την παραμονή του στην Κύπρο από συγκεκριμένο γραφείο ενοικιάσεως οχημάτων. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε καταγγελθεί από γραφείο ενοικιάσεως ότι είχε κλαπεί και από εκεί επίσης μια τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Στις 18:30 της Τρίτης περίπολο της Αστυνομίας εντόπισε δύο τετράτροχες να οδηγούνται στην περιοχή του Μουτάλου από δύο πολύ νεαρά πρόσωπα και όταν τους έγινε σήμα να σταματήσουν αρνήθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα, οδηγούσαν επικίνδυνα με σκοπό να διαφύγουν.

Στη μία μοτοσικλέτα αναγνωρίστηκε ο οδηγός, ηλικίας 14 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία και ο οποίος κατάφερε να διαφύγει με την τετράτροχη, ενώ ο άλλος νεαρός που οδηγούσε τη δεύτερη τετράτροχη, την εγκατέλειψε σε κάποιο σημείο και τράπηκε σε φυγή, κατορθώνοντας να εξαφανιστεί.

Η μοτοσικλέτα που εγκαταλείφτηκε διαπιστώθηκε ότι είναι η κλοπιμαία που κατείχε ο επισκέπτης.

Στο μεταξύ, εναντίον του 14χρονου που είχε αναγνωριστεί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο. Τελικά το βράδυ της Τρίτης ο 14χρονος εντοπίστηκε από περίπολο της ΑΔΕ στην περιοχή του Μουττάλου να οδηγεί την κλοπιμαία μοτοσικλέτα, ανακόπηκε, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τελεί υπό κράτηση. Όσον αφορά τον δεύτερο οδηγό ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο παράνομους αλλοδαπούς της Αγίας Νάπας-Εντοπίστηκαν σε επιχείρηση της ΑΔΕ
Πυρκαγιά σε όχημα στο Κελλάκι έβαλε σε κίνδυνο το κρατικό δάσος Λεμεσού
Στο κελί οι πέντε που συνελήφθησαν για τη συμπλοκή δύο οικογενειών στη Λεμεσό
Μεθυσμένος οδηγός έσπειρε πανικό στο κέντρο της Λευκωσίας-Παρέσυρε ό,τι έβρισκε μπροστά του
Έκρηξη βόμβας σε ταχυφαγείο 24χρονου που δεν έχει λειτουργήσει ακόμα
Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο-Νεαρός χτύπησε με σμίλα άνδρα που τον εμπόδιζε να το σκάσει
Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο μετά την καταγγελία της 19χρονης για βιασμό
Σέρνεται η Δικαιοσύνη στην Κύπρο, δυσπιστία πολιτών για την ανεξαρτησία του θεσμού
Ανησυχία για τις καμένες εκτάσεις γης, στο τραπέζι μέτρα-«Έχουμε χάσει το παιχνίδι, εκλιπαρούμε άλλες χώρες»
Παραδόθηκαν οι πέντε καταζητούμενοι για τη συμπλοκή οικογενειών αλλοδαπών στη Λεμεσό