Απέρριψε τρεις καταγγελίες η Αρχή κατά της Διαφθοράς-«Κράτος Μαφία» και κρατικός αξιωματούχος στο επίκεντρο

Την ώρα που οι λειτουργοί επιθεώρησης της Αρχής κατά της Διαφθοράς, μπήκαν στα βαθιά της διερεύνησης των καταγγελιών του Μακάριου Δρουσιώτη, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Κράτος Μαφία», μια νέα καταγγελία, σχετική με το βιβλίο έφτασε στην Αρχή, ενώ παραλήφθηκαν άλλες δύο καταγγελίες, που αφορούν κρατικό αξιωματούχο. Και οι τρεις καταγγελίες, απορρίφθηκαν στα αρχικά στάδια της διερεύνησης για διαφορετικούς λόγους.

Ειδικότερα, η καταγγελία που αφορούσε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», έγινε ανώνυμα και ήταν στην αγγλική γλώσσα, διαβιβάστηκε στους λειτουργούς επιθεώρησης του «Κράτος Μαφία», οι οποίοι την απέρριψαν, υποδεικνύοντας πως δεν έχει σχέση με τους όρους εντολής που οι ίδιοι έλαβαν για τη διερεύνηση του βιβλίου «Κράτος Μαφία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις

Την ίδια ώρα η αρχή έλαβε δύο ανώνυμες καταγγελίες στις οποίες κατονομάζεται κρατικός αξιωματούχος χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα για προσωπικούς σκοπούς. Όπως αναφέρει η Αρχή, οι εν λόγω καταγγελίες δεν μπορούν να διερευνηθούν, καθότι είναι γενικές και αόριστες.

Η Αρχή κατά της Διαφθοράς σε ανακοίνωσή της καλεί όσους αποστέλλουν ανώνυμες καταγγελίες ότι, αφής στιγμής παραμένουν ανώνυμοι, η Αρχή δεν έχει τρόπο επικοινωνίας μαζί τους για να επιζητούνται διευκρινήσεις. Ως εκ τούτου παρακαλούνται όπως με την καταγγελία υποβάλλονται όλα τα σχετικά στοιχεία και πληροφορίες για να δύναται η Αρχή να την εξετάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Πύρινη λαίλαπα στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες, δεκάδες συλλήψεις
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί πυροσβέστες μετά από ενέδρα από ελεύθερο σκοπευτή στις ΗΠΑ
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
ΕΟΑ δύο ταχυτήτων, υπερβολικός αριθμός αντιδημάρχων-Μελετά σενάρια και ψάχνει λύσεις το ΥΠΕΣ
Φουλάρει για παραγωγή πολιτικής, μιλά με ενδιαφερόμενους για τις Βουλευτικές το Volt
Ακούει την ποινή του ο Αρχιλοχίας για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαννιού-«Δεδομένη η πειθαρχική δίωξη εναντίον του»
Νέες φουρτούνες για το ΥΠΑΝ, ανοίγει το κεφάλαιο οργανικές θέσεις-Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου