Απέρριψε τρεις καταγγελίες η Αρχή κατά της Διαφθοράς-«Κράτος Μαφία» και κρατικός αξιωματούχος στο επίκεντρο

Την ώρα που οι λειτουργοί επιθεώρησης της Αρχής κατά της Διαφθοράς, μπήκαν στα βαθιά της διερεύνησης των καταγγελιών του Μακάριου Δρουσιώτη, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Κράτος Μαφία», μια νέα καταγγελία, σχετική με το βιβλίο έφτασε στην Αρχή, ενώ παραλήφθηκαν άλλες δύο καταγγελίες, που αφορούν κρατικό αξιωματούχο. Και οι τρεις καταγγελίες, απορρίφθηκαν στα αρχικά στάδια της διερεύνησης για διαφορετικούς λόγους.

Ειδικότερα, η καταγγελία που αφορούσε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», έγινε ανώνυμα και ήταν στην αγγλική γλώσσα, διαβιβάστηκε στους λειτουργούς επιθεώρησης του «Κράτος Μαφία», οι οποίοι την απέρριψαν, υποδεικνύοντας πως δεν έχει σχέση με τους όρους εντολής που οι ίδιοι έλαβαν για τη διερεύνηση του βιβλίου «Κράτος Μαφία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις

Την ίδια ώρα η αρχή έλαβε δύο ανώνυμες καταγγελίες στις οποίες κατονομάζεται κρατικός αξιωματούχος χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα για προσωπικούς σκοπούς. Όπως αναφέρει η Αρχή, οι εν λόγω καταγγελίες δεν μπορούν να διερευνηθούν, καθότι είναι γενικές και αόριστες.

Η Αρχή κατά της Διαφθοράς σε ανακοίνωσή της καλεί όσους αποστέλλουν ανώνυμες καταγγελίες ότι, αφής στιγμής παραμένουν ανώνυμοι, η Αρχή δεν έχει τρόπο επικοινωνίας μαζί τους για να επιζητούνται διευκρινήσεις. Ως εκ τούτου παρακαλούνται όπως με την καταγγελία υποβάλλονται όλα τα σχετικά στοιχεία και πληροφορίες για να δύναται η Αρχή να την εξετάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σύγκρουση φορτηγού με όχημα στη Λευκωσία-Έκλεισε ο δρόμος
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα 33χρονος και του πέρασαν χειροπέδες-Διαμένει παράνομα στην Κύπρο
Ξέφυγε η κατάσταση, νέα επίθεση σε ντελιβερά-Κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι σε 34χρονο και τον έκλεψαν
Διπλασιάστηκαν οι σοβαρές υποθέσεις με την εμπλοκή ανήλικων, ανοδική πορεία και στα εγκλήματα με ενήλικες
Αποχώρησε με το σφύριγμα του ντέρμπι το στατικό περίπολο στο fan club της Ομόνοιας-Χαμένα τα νομοσχέδια για την οπαδική βία
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»