Βρέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρα, καπνός και 99 βεγγαλικά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό

Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και βεγγαλικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα, στην επαρχία Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) Λευκωσίας και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν επιχείρηση στην περιοχή Δένειας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και κατασχέθηκαν συνολικά 550 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους 18 κιλών και 762 γραμμαρίων. Στο υποστατικό εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 99 κυλινδρικά βεγγαλικά.

Τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, ενώ τα βεγγαλικά παραδόθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, ο οποίος ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

1

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές