Τους στόχους του ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Πάφου Νίκος Παλιός

Tους στόχους και τις επιδιώξεις του ανέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Πάφου Νίκος Παλιός μιλώντας κατά την τελική προεκλογική του συγκέντρωση.

Ο κ. Παλιός, σύμφωνα με ανακοίνωση από το επιτελείο του, ανέφερε πως «η σημερινή εικόνα της δημαρχούμενης περιοχής δε μας ικανοποιεί. Ο τόπος μας βρίσκεται πολύ πίσω από τις ανάγκες του και απ’ όσα ονειρευτήκαμε γι’ αυτόν. Είναι ευθύνη όλων μας να δοθεί άμεσα ένας τέλος στη συνέχιση της υπάρχουσας κατάστασης.»

Πρόσθεσε πως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «προσφέρει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση, να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν και να χαράξουμε μια νέα πορεία για την αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας». Ο νέος Δήμος συνέχισε, «μπορεί καλύτερα και αξίζει περισσότερα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Για διαστρέβλωση κατηγορεί τον Χαμπουλά ο ΔΗΣΥ-«Υπαινιγμοί που εξυπηρετούν ξένα αφηγήματα»
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Ανακοίνωσε Πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Πρόεδρος
Αφυπηρετεί η μακροβιότερη Γενική Διευθύντρια του Υγείας, διορίζει αναπληρωτή ο Πρόεδρος-Παίρνει σειρά ο Παναγή
Προγραμματίζει συνάντηση ηγετών Ε.Ε. και χωρών της περιοχής στην Κύπρο ο Πρόεδρος
Νέα κοινοτάρχης Άλασσας η Ξένια Κωνσταντίνου-Εκλέχθηκε με οκτώ ψήφους διαφορά
Χαιρέτησε την απόφαση της Ελλάδας που θα τιμά την 1η Απριλίου η Πρόεδρος της Βουλής
Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση-«Επί διακυβέρνησης τους χρειάστηκαν κοινωνικά παντοπωλεία»
Υπενθύμιση των αξιών μας χαρακτήρισε την 1η Απριλίου ο Ιωαννίδης-«Άρρηκτοι οι δεσμοί Ελλάδος και Κύπρου»