Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για κλοπή 6,400 από αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 18 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 6,400 ευρώ, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, την περασμένη Πέμπτη, 30 Μαΐου. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ ήδη τελούσαν υπό κράτηση, μετά τη σύλληψη τους την περασμένη Παρασκευή, για αριθμό άλλων υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας, άντρας ηλικίας 42 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 42χρονου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κλάπηκε το ποσό των 6,400 ευρώ από το αυτοκίνητο του, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 16χρονου και του 18χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, σχετικά με ακόμη έξι υποθέσεις κλοπής περιουσίας από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ 25 και 30 Μαΐου, στην Αγία Νάπα και για τις οποίες έχουν επίσης συλληφθεί οι 16χρονος και 18χρονος, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Για τις έξι υποθέσεις, συνελήφθησαν και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 17 ετών.

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα