Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για κλοπή 6,400 από αυτοκίνητο στη Λάρνακα

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 18 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 6,400 ευρώ, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, την περασμένη Πέμπτη, 30 Μαΐου. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ ήδη τελούσαν υπό κράτηση, μετά τη σύλληψη τους την περασμένη Παρασκευή, για αριθμό άλλων υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας, άντρας ηλικίας 42 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 42χρονου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κλάπηκε το ποσό των 6,400 ευρώ από το αυτοκίνητο του, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 16χρονου και του 18χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, σχετικά με ακόμη έξι υποθέσεις κλοπής περιουσίας από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ 25 και 30 Μαΐου, στην Αγία Νάπα και για τις οποίες έχουν επίσης συλληφθεί οι 16χρονος και 18χρονος, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Για τις έξι υποθέσεις, συνελήφθησαν και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 17 ετών.

Δειτε Επισης

Αγόρευση υπεράσπισης στην υπόθεση Κομμωτή-Υπό δρακόντεια μέτρα ενώπιον Κακουργιοδικείου
Στη σκιά του πολέμου η συνεδρίαση του ΝΑΤΟ-Η αύξηση των αμυντικών δαπανών, ο Τραμπ και οι ηγέτες
Ο Τραμπ αντιδρά στα δημοσιεύματα για τις ζημιές των βομβαρδισμών του στο Ιράν
Χειροπέδες σε 18χρονο για την καταδίωξη και εμπρησμό οχήματος
Με κοινό εξοπλισμό οι Αζέροι που συνελήφθησαν σε Λεμεσό και Κρήτη-Ενισχύονται οι υποψίες για οργανωμένο δίκτυο
LIVE: Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα
Οι εξελίξεις τύπου roller coaster στον πόλεμο, η επιτυχία Ισραήλ-ΗΠΑ και η επόμενη μέρα του Χαμενεΐ
Κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες για την ΑΤΑ-Προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές οι δύο πλευρές
Μπαίνει τέλος στις συζητήσεις δεκαετίας για τα ξενόγλωσσα-Ολοκληρώνεται η συζήτηση στη Βουλή
Ανησυχία και ασκήσεις επί χάρτου υπό τον φόβο αυξήσεων στα καύσιμα-Σκέψεις για νέα παράταση στον φόρο άνθρακα