Ο Νίκος, ο Φειδίας, ο Αβέρωφ και η ιστορία του Χριστόφορου

Ότι η υποψηφιότητα του Φειδία Παναγιώτου, σε συνδυασμό με τα ποσοστά που λάμβανε την περασμένη εβδομάδα, στις πλείστες δημοσκοπήσεις, προκαλεί πονοκεφάλους στα κόμματα είναι γνωστό. Ότι στο ενδεχόμενο εκλογής τους, στο κόμμα που θα χάσει έδρα θα προκληθούν εγκεφαλικά, είναι επίσης, κάτι πιθανό να συμβεί.

Ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, ο αδερφός του υποψηφίου δημάρχου Λευκωσίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκου Τορναρίτη, Χριστόφορος, θέτει επί τάπητος και άλλα ζητήματα, που μπορεί στη δημόσια σφαίρα να μην έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, ωστόσο στο παρασκήνιο, έβαλαν φωτιά στα μπατζάκια διαφόρων πολιτικών παραγόντων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Χριστόφορος Τορναρίτης, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου, πρώτον ότι εργάζεται υπέρ της υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Προύντζου, που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, απέναντι στην υποψηφιότητα του αδερφού του, που στηρίζεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η δεύτερη καταγγελία, αφορά και τον Φειδία Παναγιώτου, αφού ουσιαστικά ο Χριστόφορος Τορναρίτης, κατήγγειλε τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι τηλεφωνεί καθημερινά του Φειδία, για να του δίνει συμβουλές ενόψει των εκλογών. Ο κ. Τορναρίτης ισχυρίζεται πως η μια η συμβουλή αφορούσε τον ίδιο, αφού φέρεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου, να είπε στον Φειδία, να κρατήσει μακριά από την προεκλογική του, τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα του Ολυμπιακού. Η άλλη συμβουλή, που φέρεται να έδωσε ο Αβέρωφ στον Φειδία είναι να μην λάβει υπόψη, μια εκ των δημοσκοπήσεων που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία ο Φειδίας λαμβάνει πολύ χαμηλό ποσοστό, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες, λέγοντάς του πως είναι «στημένη».

Πλέον ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, καλείται να σηκώσει το γάντι που έριξε ο Χριστόφορος Τορναρίτης και να απαντήσει στις κατηγορίες που τον αφορούν. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί, πως σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, έδειξε να εργάζεται με θέρμη, υπέρ των υποψηφιοτήτων του κόμματος, τόσο για τις Ευρωεκλογές όσο και για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για σκοπούς πληρότητας, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως ο Χριστόφορος Τορναρίτης, στις Προεδρικές του 2023, εργάστηκε ανοιχτά, υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρεμιέρα με φαγητό για τους τοπικούς άρχοντες της Λευκωσίας
Οι επικρίσεις για την γυναικοκτονία, η σύλληψη του μοναχού και οι συγκυρίες
Οι Παγκύπριες εν μέσω καύσωνα και το πείραμα της Βουλής που δεν έγινε
Το… πελλοκοπελλούι με το κοντοπαντέλονο που το Μένοικο που έκανε «ΠΑΜ»
Στον Καρογιάν ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη… Τιμής ένεκεν
Τα αλληλοlikes Κωνσταντίνου και Ελένης και τα στοιχήματα για καβγάδες και κρασί στις Βρυξέλλες
Εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Σταθμού Πισσουρίου από τον ΠτΔ και η παραβίαση Δικαστικών αποφάσεων
Ο Νίκος, ο Φειδίας, ο Αβέρωφ και η ιστορία του Χριστόφορου
Κωμικοτραγικά γεγονότα στα Δικαστήρια εν έτη 2024-Ολόκληρος αγώνας για βρεθεί Projector ή υπολογιστές
Γκάφα του ΔΗΚΟ ενόψει εκλογών-Μπέρδεψε τον υποψήφιο που στηρίζει στην Αμμόχωστο με ανθυποψήφιό του