Με μώλωπες σε όλο του το σώμα το τρίχρονο κοριτσάκι στο Ηράκλειο-Στους παππούδες η προσωρινή επιμέλεια

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης ενός μικρού παιδιού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή του Πόρου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας ότι εδώ και πολύ ώρα ακούει τα έντονα κλάματα ενός μικρού παιδιού από γειτονικό σπίτι.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σπίτι που υπέδειξε ο γείτονας και εντόπισαν μέσα σε αυτό ένα παιδάκι μόλις 3 ετών, με μόλωπες σε όλο του το κορμάκι αλλά και το κεφάλι.

Στο σπίτι την ώρα εκείνη βρισκόταν ένας 23χρονος Παλαιστίνιος ενώ όπως διαπιστώθηκε η μητέρα του μικρού κοριτσιού έλειπε από το διαμέρισμα.

Οι αρχές συνέλαβαν τον νεαρό από την Παλαιστίνη ενώ αναζητήθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη μητέρα του παιδιού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξετάστηκε ενώ πηγές αναφέρουν ότι φέρει και παλαιότερα τραύματα.

Το κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική ενώ με εντολή Εισαγγελέα αφαιρέθηκε η προσωρινή επιμέλεια από την μητέρα και το κοριτσάκι θα μείνει με τον παππού και την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ
Συγκινεί η μητέρα της Κυριακής Γρίβα-«Δικαιώθηκε η ψυχή της, θα βγαίνω μπροστά για όσες γυναίκες με χρειάζονται»
Ασταμάτητο το κύμα αλληλεγγύης στις πυρόπληκτες περιοχές-Στήριξη από πανεπιστήμια, Τράπεζα Κύπρου και ΟΕΛΜΕΚ
Στα 104 τετραγωνικά χιλιόμετρα η τελική έκταση της καμένης γης από τη φονική πυρκαγιά-Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση
Tα κεντρικά του NFL στόχευε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Νέα Υόρκη-Μπέρδεψε τον όροφο