Παραδόθηκαν οι πέντε καταζητούμενοι για τη συμπλοκή οικογενειών αλλοδαπών στη Λεμεσό

Παραδόθηκαν οι πέντε αλλοδαποί, που καταζητούνταν για την συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες αλλοδαπών, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε καταζητούμενοι είχαν πάει στο ΤΑΕ Λευκωσίας και παραδόθηκαν, με τους ανακριτές της υπόθεσης να σπεύδουν από τη Λεμεσό για να τους συλλάβουν και να τους θέσουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 21:15 λήφθηκε πληροφορία ότι στην οδό Βασιλέως Παύλου συγκεντρώθηκαν περί τα 50 άτομα αραβικής καταγωγής και διαπληκτίζονταν μεταξύ τους. Στη σκηνή μετέβηκαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού, στη θέα των οποίων τα πρόσωπα αυτά τράπηκαν σε φυγή.

Από μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν διαπιστώθηκε ότι περί τα 30 άτομα, μέλη οικογένειας από τη Συρία, κρατώντας λοστούς και ξύλα, επιτέθηκαν σε μέλη άλλης οικογένειας, επίσης από τη Συρία, προκαλώντας ζημιές σε έξι οχήματά της.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 43χρονος και 29χρονος, οι οποίοι μετέβηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, ο πρώτος φέρει διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις σε πτήση στη Βραζιλία
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο, δύσκολη η κατάσταση και στην Κω-Πέντε τραυματίες (pics)
Εκνευρισμένος με Στιούαρτ ο ΠτΔ-«Δεν είναι στους όρους εντολής η μετανάστευση, όλοι γνωρίζουν ποιος παραβιάζει τη Νεκρή Ζώνη»
Μη παραδοχή απάντησαν οι δύο για τον οπλισμό σε τάφο-Υπόδικοι στις Κεντρικές
Έκανε παράπονα στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-«Το κοινό έδαφος έχει εξαφανιστεί»
Διευκρινίζει η Βουλή για το Πόθεν Έσχες-«Ρυθμιστικό και όχι κανονιστικό το νομοθετικό πλαίσιο υποβολής»
Ικανοποίησή υπουργού Εσωτερικών για την ομαλή έναρξη της λειτουργίας των ΕΟΑ
Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ταταρ με Ολγκίν-Εκτιμούν πως ήταν η τελευταία στα κατεχόμενα
Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τους μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση-«Δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθεί μια νέα δίοδος»
Καλεί τον Τατάρ να επιδείξει βούληση η Κυβέρνηση-«Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση αλλαγής του συμφωνημένου πλαισίου»