Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη τουρίστρια που πήγε για μπάνιο στη Λεμεσό

Μοιραίο ήταν το τελευταίο κολύμπι για ηλικιωμένη τουρίστρια στη Λεμεσό, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένη τουρίστρια, γύρω στα 80, που εντοπίστηκε από λουόμενους σε παραλία, αφού είχε πάει για κολύμπι, στην παραλιακή περιοχή Γερμασόγειας.

Όταν οι λουόμενοι εντόπισαν την γυναίκα αναίσθητη έσπευσαν να της παρέχουν βοήθεια, ενώ κάλεσαν στο σημείο και τις Αρχές. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσε στη σκηνή, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την τουρίστρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η τουρίστρια κατέληξε λίγο αργότερα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική
Πήγαν για ορειβασία στη Λευκωσία και παγιδεύτηκαν-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης (pics)
Πιάστηκαν στα χέρια, ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε στον ώμο 19χρονου-Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα
Μέρος της καθημερινότητας των Κυπρίων οι εμπρησμοί-Παρανάλωμα του πυρός όχημα ενοικιάσεως
Του έστειλαν 120 κιλά ναρκωτικά σε πακέτο-Συνελήφθη 31χρονος στη Λάρνακα (pics)
«Μας είπε ‘σας παρακαλώ φέρτε γάλα και ψωμί να κάνουμε στα μωρά να φάνε’… Πολλές οι περιπτώσεις»
Ανήλικοι αθλητές δεσμεύονται σε ομάδες λόγω κενού στη νομοθεσία-«Βλάπτονται τα δικαιώματα των παιδιών»
Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου στο κατώφλι της Βουλής-Αναγκαία η επιτάχυνση των διαδικασιών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα