Αυτοί είναι οι πέντε καταζητούμενοι για την συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών στη Λεμεσό (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, αναφορικά με την άγρια συμπλοκή μεταξύ 50 ατόμων στη Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης, με την Αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των πέντε ατόμων που καταζητούνται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των FAWAZ DABASS, 33 ετών, ADNAN ALDABASS, 27 ετών, KHALED MOHAMED DABASS, 23 ετών, ABDO HAMID ALDABASS, 30 ετών και OSAMA ALDABASS, 29 ετών, όλοι από τη Συρία, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορίας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Ιουνίου, 2024 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκλινης στο τηλέφωνο 25-805187 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

DABASS-FAWAZ

ALDABASS-ADNAN-604x1024

DABASS-KHALED-624x1024

ABDO-HAMID-ALDABASS

AL-DABASS-OSAMA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από τη συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών αλλοδαπών στη Λεμεσό-Πέντε εντάλματα σύλληψης

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 21:15 λήφθηκε πληροφορία ότι στην οδό Βασιλέως Παύλου συγκεντρώθηκαν περί τα 50 άτομα αραβικής καταγωγής και διαπληκτίζονταν μεταξύ τους. Στη σκηνή μετέβηκαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού, στη θέα των οποίων τα πρόσωπα αυτά τράπηκαν σε φυγή.

Από μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν διαπιστώθηκε ότι περί τα 30 άτομα, μέλη οικογένειας από τη Συρία, κρατώντας λοστούς και ξύλα, επιτέθηκαν σε μέλη άλλης οικογένειας, επίσης από τη Συρία, προκαλώντας ζημιές σε έξι οχήματά της.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 43χρονος και 29χρονος, οι οποίοι μετέβηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, ο πρώτος φέρει διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.

Δειτε Επισης

Παραδίδεται στα μέσα Αυγούστου ο περιμετρικός αυτοκινητόδρομος-Η ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών
Κ. Ιωάννου: Παραλήφθηκαν μέσω του «Ιππόδαμου» οι πρώτες άδειες, εκδόθηκε η πρώτη πολεοδομική
Ψάχνει τον Ιωάννη Δημητριάδη η Αστυνομία για διάρρηξη κτηρίου και κλοπή
Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου κλέβοντας αντικείμενα αξίας 30χρονος-Τον εντόπισαν από το σήμα των airpods
Ανεστάλη η απεργία των γιατρών του δημοσίου-Αναλαμβάνει ενεργό ρόλο η Κυβέρνηση
Με παρέμβαση Χριστοδουλίδη, οδεύει προς αναστολή η 48ωρη απεργία των γιατρών
Χειροπέδες σε 31χρονο για υπόθεση οχληρίας-Έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη
Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για νέους και νέες στο Παραλίμνι
Καταζητείται 35χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών
Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ ο Πελεκάνος-Τα οικονομικά θέματα αναλαμβάνει ο Ιωάννου