Πήρε εξιτήριο από την Αθαλάσσα και επανασυνελήφθη ο 48χρονος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 48χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση γυναικοκτονίας. Το διάταγμα εκδόθηκε μια μέρα μετά το εξιτήριο που πήρε ο 48χρονος από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα, όπου είχε μεταφερθεί στις 17 Ιουνίου από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο ύποπτος για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που σημειώθηκε στην Πάφο στις 14 Ιουνίου, νοσηλευόταν στην Αθαλάσσα, και χθες, Παρασκευή πήρε εξιτήριο, ενώ επανασυνελήφθηκε άμεσα με δικαστικό ένταλμα σε σχέση με τα ίδια αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο 48χρονος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο-Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για 6 ημέρες για ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 17 Ιουνίου ο φερόμενος δράστης ηλικίας 48 ετών, είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα, μετά από το εξιτήριο που πήρε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και κρίθηκε ότι χρήζει υποχρεωτικής νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 14 Ιουνίου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένα πρόσωπα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επτά πειθαρχικές εναντίον αστυνομικών, δύο σε διαθεσιμότητα-Δεν παραδέχεται ο δράστης, ψάχνονται για τις ευθύνες

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους μια 41χρονη, καθώς και τον 48χρονο, ο οποίος διαμένει στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε, η 41χρονη έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια, τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όσον αφορά στον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ότι είναι εκτός κινδύνου και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δεν αποδέχθηκε την κατάθεση της καταγγελίας κατά Αγγελίδη ο Εισαγγελέας-Αποσύρθηκαν οι υπόλοιπες ενστάσεις
Ψάχνει τον Ιωάννη Δημητριάδη η Αστυνομία για διάρρηξη κτηρίου και κλοπή
Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου κλέβοντας αντικείμενα αξίας 30χρονος-Τον εντόπισαν από το σήμα των airpods
Χειροπέδες σε 31χρονο για υπόθεση οχληρίας-Έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη
Καταζητείται 35χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών
Χειροπέδες σε απαγορευμένο μετανάστη-Καταδικάστηκε στο παρελθόν για ανθρωποκτονία
Κατέθεσε στέλεχος του INTOSAI, ένσταση για την καταχώρηση της καταγγελίας σε βάρος Αγγελίδη-Όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο
Ψάχνουν απαντήσεις για τον νεκρό άνδρα στο Γραμμικό Πάρκο οι Αρχές- Σε προχωρημένη σήψη η σορός
Με εκπρόσωπο του INTOSAI συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για το αίτημα παύσης του Ελεγκτή
Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λευκωσία-Δεν αποκλείουν εμπρηστική ενέργεια οι Αρχές