Η Β. Κασσιανίδου τέλεσε τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί αρωγοί στις δράσεις του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας, ανέφερε η Υφυπουργός Πολιτισμού, δρ Βασιλική, Κασσιανίδου, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των εγκαταστάσεων του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας, την Παρασκευή.

«Το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας, ένας φορέας που δραστηριοποιείται ενεργά για 25 συναπτά έτη, έχει αδιαμφισβήτητα συμβάλει σημαντικά στον τομέα του κλασικού μπαλέτου στην Κύπρο», είπε η κ. Κασσιανίδου, προσθέτοντας ότι «δεν είναι τυχαίο ότι από το φυτώριο του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας έχουν γεννηθεί εξαιρετικά ταλέντα, που άνοιξαν τα φτερά τους και συνέχισαν τις σπουδές τους στις καλύτερες ακαδημίες του εξωτερικού». 

Από το 1999, συνέχισε η Υφυπουργός Πολιτισμού, το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας έχει δώσει στους χορευτές του την ευκαιρία να λάβουν τη χαρά και την ικανοποίηση της συμμετοχής σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αλλά και τη δυνατότητα για προσωπική βελτίωση μέσω του υγιούς ανταγωνισμού, συμμετέχοντας στις καθιερωμένες ετήσιες παραστάσεις του. 

«Από το 2023, η πολυσχιδής συνεργασία του Υφυπουργείου με το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας τέθηκε σε ένα νέο και αναβαθμισμένο πλαίσιο, ενώ στόχος μας είναι η περαιτέρω ενίσχυσή του, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει στο μέγιστο το όραμά του», τόνισε η κ. Κασσιανίδου.

«Η εξασφάλιση και αναβάθμιση του χώρου που εγκαινιάζουμε απόψε έχει γίνει με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μπορέσει το Μπαλέτο να έχει κατάλληλες εγκαταστάσεις, σωστά εξοπλισμένες και με άπλετο χώρο, που μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα τους και να επιτελέσουν το έργο τους χωρίς προσκόμματα», συμπλήρωσε. 

Αφού συνεχάρη το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας και τα μέλη του «για το συνολικό τους έργο όλα αυτά τα χρόνια και για την καθοδήγηση και την αγάπη που προσέφεραν χωρίς φειδώ στα νεαρά μέλη του Μπαλέτου», η Υφυπουργός Πολιτισμού έδωσε την υπόσχεση ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί αρωγοί και συμπαραστάτες στις δράσεις του». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες στην Αττική-Ένας νεκρός και αμέτρητες οι καταστροφές (vids&pics)
Σε πύρινο κλοιό η Αττική-Μαίνονται εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Σταμάτα και Κερατέα (vids&pics)
Δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία στην Ελβετία-Εκκενώθηκαν σπίτια
Θλίψη στην ΠΟΕΔ-Έφυγε από τη ζωή ο νομικός σύμβουλός της Ανδρέας Παναγιώτου
Μαθητές από Κύπρο εγκλωβίστηκαν στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας-Σε επαφή με το ΥΠΕΞ οι γονείς
Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Κερατέα-Καμένα σπίτια, εκκενώσεις οικισμών και μάχη με τους ανέμους (vid&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί στα ορεινά-Καλοκαιρινή μπόρα με χαλάζι
Αρχίζει η συζήτηση για την πρόταση νόμου για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών
ΒΙΝΤΕΟ: Κάηκαν σπίτια στην μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα-Εκκενώθηκαν έξι οικισμοί
Στο κελί οι πέντε που συνελήφθησαν για τη συμπλοκή δύο οικογενειών στη Λεμεσό