Εργαζόμενος κατέπεσε από ύψος 12 μέτρων σε μεταλλικό σκέπαστρο

Εργαζόμενος κατέπεσε από την οροφή κτηρίου, ύψος 12 μέτρων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 12.34 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας ανταποκρίθηκαν με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα στην Λάρνακα.

Όπως είπε ο κ. Κεττής, ένα πρόσωπο που εργαζόταν σε οροφή κτιρίου κατέπεσε σε μεταλλικό σκέπαστρο από ύψος 12 μέτρων.

Στη συνέχεια, έγινε σταθεροποίηση του με παροχή Πρώτων Βοηθειών και με την βοήθεια ειδικής εξάρτυσης και φορείου μεταφέρθηκε και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών