Στο Δικαστήριο ο «Κότας» για τη δολοφονία στην Ορμήδεια-Οι απαντήσεις του καθοδηγούν τις έρευνες

Στο Δικαστήριο αναμένεται να οδηγηθεί ο 45χρονος Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, άλλως «Αλουπός» ή «Κότας», ο οποίος θεωρείται ως ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ορμήδεια.

Ο 45χρονος είχε παραδοθεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, με την κίνησή του να φέρνει νέες εξελίξεις, καθώς οι απαντήσεις που θα δώσει στις Αρχές, θα καθοδηγήσουν τις έρευνες για εξακρίβωση των συνθηκών, γύρω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία, καθώς επίσης και το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη, με τα δεδομένα μέχρι στιγμής να δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα με οικονομικές διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδόθηκε ο «Κότας» για τη δολοφονία στην Ορμήδεια-Φέρει εκδορές, περνά από ανάκριση

Αυτή τη στιγμή, οι Αρχές ερευνούν το παρελθόν και τη σχέση που είχαν θύτης και θύμα, που όπως έγινε γνωστό είχαν επαγγελματική συνεργασία, κατά την οποία προέκυψε οικονομική διαφορά, ύψους 1,500 ευρώ. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί το βράδυ της Τρίτης, όταν διαπράχθηκε και η δολοφονία. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ενώπιον των Αρχών υπάρχουν κάποιες εκδοχές και σενάρια, γύρω από τις συνθήκες.

DOC.20240626.6893606.vvpolice1.width-800

Συγκεκριμένα, από τη μία εξετάζεται κατά πόσο ο 45χρονος άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε το θύμα, τραυματίζοντας το στο κεφάλι και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή. Από την άλλη, υπάρχει και το σενάριο κατά πόσο ο 45χρονος ήταν τραυματισμένος, όχι από κυνηγετικό όπλο, κάτι που δείχνει ότι υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν πίσω από τις οικονομικές διαφορές τι όπλισε το χέρι του «Κότα»-Στο κάδρο δύο εκδοχές για το χρονικό

Σημειώνεται πως στην σκηνή του εγκλήματος, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, δεν εντοπίστηκε άλλο κυνηγετικό όπλο ή πιστόλι, ενώ με τη σύλληψη του υπόπτου, διαπιστώθηκε πως αυτός φέρει εκδορές, όχι όμως σοβαρά τραύματα. Ως εκ τούτου, θα διενεργηθούν εξετάσεις και θα του ληφθεί κατάθεση προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή.

1_iMZdBls.width-800

Ωστόσο και οι δύο εκδοχές, ανεξαρτήτως εάν το ραντεβού κατέληξε σε δολοφονία, δείχνουν πως δεν επρόκειτο για οργανωμένο προμελετημένο έγκλημα, αφού θύτης και θύμα βρέθηκαν στο ίδιο σημείο κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους. Εντούτοις, από την πορεία των ερευνών, θα διαφανεί τι ακριβώς προηγήθηκε του φονικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεργάτες θύμα και θύτης της δολοφονίας στην Ορμήδεια-Ψάχνουν το παρασκήνιο των οικονομικών διαφορών

Δειτε Επισης

Παραδόθηκαν οι πέντε καταζητούμενοι για τη συμπλοκή οικογενειών αλλοδαπών στη Λεμεσό
Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη τουρίστρια που πήγε για μπάνιο στη Λεμεσό
Μέθυσε και προκάλεσε ζημιές στο ξενοδοχείο που μένει-Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία
Άφαντος εδώ και δύο μήνες 14χρονος στην Λευκωσία (pic)
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στον αυτοκινητόδρομο
Τι είχες Αστυνομία μου, τι είχα πάντα... Στα αζήτητα οι ευθύνες μετά από δικαστικές αποφάσεις
Αυτοί είναι οι πέντε καταζητούμενοι για την συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών στη Λεμεσό (pics)
Επανέρχεται η Ισότητα για την υποστελέχωση-«Θα είμαστε δίπλα στους αστυνομικούς»
Πήρε εξιτήριο από την Αθαλάσσα και επανασυνελήφθη ο 48χρονος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο
Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε βιασμό της από 26χρονο-Καταζητείται από την Αστυνομία