Νέα επίθεση Τραμπ κατά Μπάιντεν-Κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ για χρήση ναρκωτικών και του ζητά να κάνει τεστ

Μπαράζ κατηγοριών εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν και συντονιστών του CNN, μια ανάσα πριν από το πρώτο αμερικανικό προεδρικό ντιμπέιτ της Πέμπτης 27 Ιουνίου.

Ο πρώην Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος αυτή τη φορά ενέτεινε τις απαιτήσεις να κάνει ο Μπάιντεν τεστ για ναρκωτικά και τον κατηγόρησε ότι «βρισκόταν ψηλότερα από έναν χαρταετό» (από την αγγλική έκφραση high as a kite που χρησιμοποιείται για όσους βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών).

«ΤΕΣΤ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟ ΤΖΟ ΜΠΆΙΝΤΕΝ; ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΎΣΑ, ΕΠΊΣΗΣ, ΑΜΈΣΩΣ ΣΕ ΈΝΑ!!!» έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα του Truth Social αυτή την εβδομάδα.

Η ανάρτηση έγινε αφού ο Τραμπ είπε επανειλημμένα στο κοινό ότι ο Μπάιντεν θα έρθει στο ντιμπέιτ «μαστουρωμένος», αφού του έχει χορηγηθεί «μια ένεση στον κώλο».

Ακόμα και ο Ρόνι Τζάκσον, πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου επί Τραμπ και Ομπάμα, ο οποίος είναι τώρα Ρεπουμπλικανός βουλευτής στο Τέξας, συμμετείχε στην υπόθεση γράφοντας επιστολή προς τον Μπάιντεν με την οποία τον καλούσε να κάνει τεστ για ναρκωτικά.

Ο Τραμπ έχει επίσης βάλει στο στόχαστρο τον Τζέικ Τάπερ, έναν από τους συντονιστές του CNN στο ντιμπέιτ της Πέμπτης στην Ατλάντα, αποκαλώντας τον επανειλημμένα «ψεύτικο Τάπερ» σε ομιλίες και συνεντεύξεις. Οι αιχμές ενισχύθηκαν από την εκπρόσωπο Τύπου της εκστρατείας του Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ, τη Δευτέρα, όταν επιτέθηκε δύο φορές στον Τάπερ σε συνέντευξη στο δίκτυο, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια Κέισι Χαντ να διακόψει απότομα την ανταλλαγή απόψεων.

Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί για χρήση ναρκωτικών από τον Μπάιντεν φαίνεται ότι αποτελούν το επόμενο αντικείμενο επίθεσης σε βάρος του πολιτικού του αντιπάλου, μετά από μήνες κατά τους οποίους προηγουμένος υποτιμούσε τις «μειωμένες πνευματικές ικανότητες» του Αμερικανού προέδρου.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορεί κάποιον πολιτικό του αντίπαλο για χρήση ναρκωτικών, αφού του 2016 εξαπέλυσε τα ίδια «πυρά» και στην Χίλαρι Κλίντον, όταν κατά τη διάρκεια ενός προεδρικού ντιμπέιτ ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο «ύποπτα ανεβασμένη».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή δολοφονικής επίθεσης σε υποψήφιο πρόεδρο της Κολομβίας-Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι
Φρίκη στη Γερμανία-Νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του και ανέβαζε τα βίντεο στο διαδίκτυο
Εμπόλεμη ζώνη το Λος Άντζελες-Στέλνει 2,000 στρατιώτες μετά τις βίαιες διαδηλώσεις ο Τραμπ
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων