Παραδόθηκε ο «Κότας» για τη δολοφονία στην Ορμήδεια-Φέρει εκδορές, περνά από ανάκριση

Λίγο πριν συμπληρωθούν οι 24 ώρες από την διάπραξη της δολοφονίας σε βάρος του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης, παραδόθηκε στις Αρχές ο φερόμενος δράστης που καταζητείτο.

Ο 45χρνος, Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, άλλως «Αλουπός» ή «Κότας», παραδόθηκε στις Αρχές με τις Βρετανικές Βάσεις, να επιβεβαιώνουν τη σύλληψή του, αναφέροντας παράλληλα, πως ο ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση και το πρωί της Πέμπτης, θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν πίσω από τις οικονομικές διαφορές τι όπλισε το χέρι του «Κότα»-Στο κάδρο δύο εκδοχές για το χρονικό

2

Η σύλληψη του 45χρονου, σηματοδοτεί εξελίξεις αφού πλέον οι ανακριτές θα μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάποια δεδομένα, όσο αφορά το χρονικό της δολοφονίας και το τι προηγήθηκε.

Το δεδομένο στην υπόθεση, είναι ότι θύμα και θύτης γνωρίζονταν και είχαν επαγγελματική συνεργασία, ενώ το βράδυ της Τρίτη, είχαν συναντηθεί στο συνεργεία του 45χρονου. Ωστόσο, οι δύο φαίνεται να είχαν οικονομικές διαφορές, ύψους περίπου 1500 ευρώ, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεργάτες θύμα και θύτης της δολοφονίας στην Ορμήδεια-Ψάχνουν το παρασκήνιο των οικονομικών διαφορών

1

Η μία εκδοχή αναφέρει πως ο 45χρονος άρπαξε πιθανόν κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε το θύμα, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ ακολούθως, προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα. Ωστόσο, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για ρίψη πυροβολισμών, με τον δράστη να εγκαταλείπει τη σκηνή οπλισμένος.

Το άλλο σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι, φέρει τον 45χρονο τραυματισμένο, όχι όμως από κυνηγετικό όπλο, το οποίο ενδεχομένως να ανέσυρε ο ίδιος στη συνέχεια και μετά την συμπλοκή που είχε με το θύμα. Σημειώνεται πως στην σκηνή του εγκλήματος, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, δεν εντοπίστηκε άλλο κυνηγετικό όπλο ή πιστόλι, ενώ με τη σύλληψη του υπόπτου, διαπιστώθηκε πως αυτός φέρει εκδορές, όχι όμως σοβαρά τραύματα. Ως εκ τούτου, θα διενεργηθούν εξετάσεις και θα του ληφθεί κατάθεση προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή.

cats

Ωστόσο και οι δύο εκδοχές, ανεξαρτήτως εάν το ραντεβού κατέληξε σε δολοφονία, δείχνουν πως δεν επρόκειτο για οργανωμένο προμελετημένο έγκλημα, αφού θύτης και θύμα βρέθηκαν στο ίδιο σημείο κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους. Εντούτοις, από την πορεία των ερευνών, θα διαφανεί τι ακριβώς προηγήθηκε του φονικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ορμήδεια με ένα Ε/κ νεκρό-Ψάχνουν στην περιοχή τον οπλισμένο δράστη

DOC.20240626.6893606.vvpolice1

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο, μπορεί αυτό με τα μέχρι στιγμής να αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές, εντούτοις οι ανακριτές ψάχνουν περαιτέρω απαντήσεις στις δραστηριότητες και τις συναλλαγές των δύο, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές, ανεξαρτήτως εάν δεν βαρύνονται με καταδίκες.

DOC.20240626.6893605.vvpolice

Δειτε Επισης

Επανέρχεται η Ισότητα για την υποστελέχωση-«Θα είμαστε δίπλα στους αστυνομικούς»
Πήρε εξιτήριο από την Αθαλάσσα και επανασυνελήφθη ο 48χρονος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο
Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε βιασμό της από 26χρονο-Καταζητείται από την Αστυνομία
Έντονες διαβουλεύσεις εντός Σαββατοκύριακου για αποφυγή των μέτρων στα νοσηλευτήρια
Πάνω από 200 μετανάστες επαναπατρίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα-Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο
Συνελήφθη 24χρονος που καταζητείτο για τρεις μήνες για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό
Πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης η υπόθεση αλκοτέστ της Ζαννέτου-Καμία ευθύνη σε αστυνομικούς για τη διαρροή
Καταγράφει συμπεράσματα και ετοιμάζεται για εσωτερικές αλλαγές ο ΔΗΣΥ
Άδειασε η κλεψύδρα για το θέμα της αργίας του Ζαννέτου, παραμένει στη Δημαρχία μέχρι νεοτέρας
Η οικογενειακή βεντέτα που κατέληξε στο φονικό του Αγγελή-Καταγγελία στην Αστυνομία δύο ημέρες πριν το έγκλημα