Ψάχνουν πίσω από τις οικονομικές διαφορές τι όπλισε το χέρι του «Κότα»-Στο κάδρο δύο εκδοχές για το χρονικό

Μπορεί να έχουν κατεύθυνση οι ανακριτές των Βρετανικών Βάσεων σε σχέση με την δολοφονία 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη από το Παραλίμνι, το βράδυ της Τρίτης στην Ορμήδεια, ωστόσο στην παρούσα φάση, υπολείπονται αρκετά κομμάτια του παζλ, ώστε να ξεκαθαριστεί πλήρως η εικόνα, τόσο σε ότι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, όσο και το κίνητρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεργάτες θύμα και θύτης της δολοφονίας στην Ορμήδεια-Ψάχνουν το παρασκήνιο των οικονομικών διαφορών

Κλειδί θεωρείται ο φερόμενος δράστης του φονικού, Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, 45 ετών, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια να δοθούν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση, οι Αρχές στράφηκαν σε συγγενικά του πρόσωπα, ώστε να διαφανεί κατά πόσο ο ύποπτος επικοινώνησε μαζί τους.

Οι ανακριτές, έχουν στα χέρια τους κάποιες πληροφορίες που αξιοποιούνται με σκοπό τον εντοπισμό του 45χρονου, γνωστός ως «Αλουπός» ή «Κότας», ο οποίος με τη σύλληψη του, θα διαπιστωθεί κατά πόσο είναι και ο ίδιος τραυματισμένος, αφού υπάρχουν συγκεχυμένες αναφορές.

448528371_498358189522914_1923848306341751486_.width-800

Το δεδομένο στην υπόθεση, είναι ότι θύμα και θύτης γνωρίζονταν και είχαν επαγγελματική συνεργασία, ενώ το βράδυ της Τρίτη, είχαν συναντηθεί στο συνεργεία του 45χρονου. Ωστόσο, οι δύο φαίνεται να είχαν οικονομικές διαφορές, ύψους περίπου 1500 ευρώ, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα.

Η μία εκδοχή αναφέρει πως ο 45χρονος άρπαξε πιθανόν κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε το θύμα, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ ακολούθως, προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα. Ωστόσο, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για ρίψη πυροβολισμών, με τον δράστη να εγκαταλείπει τη σκηνή οπλισμένος.

Το άλλο σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι, φέρει τον 45χρονο τραυματισμένο, όχι όμως από κυνηγετικό όπλο, το οποίο ενδεχομένως να ανέσυρε ο ίδιος στη συνέχεια και μετά την συμπλοκή που είχε με το θύμα. Σημειώνεται πως στην σκηνή του εγκλήματος, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, δεν εντοπίστηκε άλλο κυνηγετικό όπλο ή πιστόλι.

Ωστόσο και οι δύο εκδοχές, ανεξαρτήτως εάν το ραντεβού κατέληξε σε δολοφονία, δείχνουν πως δεν επρόκειτο για οργανωμένο προμελετημένο έγκλημα, αφού θύτης και θύμα βρέθηκαν στο ίδιο σημείο κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους. Εντούτοις, από την πορεία των ερευνών, θα διαφανεί τι ακριβώς προηγήθηκε του φονικού.

448568668_1165686074625605_7905963401005552311_n

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο, μπορεί αυτό με τα μέχρι στιγμής να αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές, εντούτοις οι ανακριτές ψάχνουν περαιτέρω απαντήσεις στις δραστηριότητες και τις συναλλαγές των δύο, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές, ανεξαρτήτως εάν δεν βαρύνονται με καταδίκες.

Από τη σκηνή του εγκλήματος έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια, ενώ παρά τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για εντοπισμό του «Αλοπού», μέχρι στιγμής αυτός δεν έγινε κατορθωτός. Ωστόσο, οι εξετάσεις των Βρετανικών Βάσεων, στις οποίες συνδράμουν και μέλη της Αστυνομίας, συνεχίζονται, ώστε να εξακριβωθεί μεταξύ άλλων και ο τρόπος με τον οποίο διέφυγε ο δράστης από τη σκηνή του εγκλήματος.

448511989_1032463144955322_1762307213640837024_n

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 24χρονος που καταζητείτο για τρεις μήνες για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό
Πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης η υπόθεση αλκοτέστ της Ζαννέτου-Καμία ευθύνη σε αστυνομικούς για τη διαρροή
Καταγράφει συμπεράσματα και ετοιμάζεται για εσωτερικές αλλαγές ο ΔΗΣΥ
Άδειασε η κλεψύδρα για το θέμα της αργίας του Ζαννέτου, παραμένει στη Δημαρχία μέχρι νεοτέρας
Η οικογενειακή βεντέτα που κατέληξε στο φονικό του Αγγελή-Καταγγελία στην Αστυνομία δύο ημέρες πριν το έγκλημα
«Σκανδαλώδη διερεύνηση» δείχνουν νομικοί για το θανατηφόρο από αστυνομικό-Υπό μελέτη η δικαστική απόφαση
«Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά»-Απαρηγόρητη η οικογένεια της 13χρονης
Αγωγή Αρχιεπισκόπου σε Βικέττο για το σκάνδαλο στη Μονή-Τον προκαλεί ο δικηγόρος του για τη συμφωνία με Ησαΐα
Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο ύποπτο για κλοπή σκάφους, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει από την Κύπρο
Για έντεκα χρόνια στη φυλακή 20χρονος που βίασε γυναίκα στην Αγία Νάπα