Να προχωρήσουμε σε δυναμική επανεκκίνηση, είπε ο Μητσοτάκης σε ΚΟ ΝΔ

Την ανάγκη για μια δυναμική επανεκκίνηση της κυβερνητικής προσπάθειας υπογράμμισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στην πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά τις Ευρωεκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ερμήνευσε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ως «μήνυμα για περισσότερη προσπάθεια», σημειώνοντας ότι οι πολίτες έχουν υψηλές απαιτήσεις από την κυβέρνηση.

«Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει. Να ερμηνεύσουμε σωστά την στάση των ψηφοφόρων και να προχωρήσουμε σε μία δυναμική επανεκκίνηση», ανέφερε ο ίδιος.

«Οι πολίτες έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια, χειροπιαστά αποτελέσματα αντί για ανέξοδα λόγια», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση ότι η επόμενη περίοδος θα είναι κομβική για την Ευρώπη και επανέλαβε τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση, όπως το ζήτημα των πολυεθνικών ή της από κοινού προστασίας του εναέριου χώρου της ΕΕ.

Ακόμη, ως προς τη συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματος περί «ανάγκης στροφής προς τα Δεξιά», ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι αποτελεί «ψευτο-δίλημμα» η δήθεν στροφή προς «Αριστερά» ή προς «Δεξιά». «Ο δικός μας δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά», ανέφερε, σημειώνοντας ότι το κόμμα έχει αρκετό πολιτικό χρόνο μπροστά του για «να διορθώσουμε πράγματα και να ξεδιπλώσουμε το κυβερνητικό μας έργο».

Ειδική μνεία έκανε ο κ. Μητσοτάκης στις κυβερνητικές δεσμεύσεις για αυξήσεις μισθών, μειώσεις φόρων και στήριξη των πιο κοινωνικά ευάλωτων πολιτών, τις οποίες, όπως είπε, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να υλοποιεί.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στον Εισαγγελέα o Παλαιοχριστιανός-«Δεν άρπαξε το βρέφος, του ανήκει»
Φωτιά στην Εφύρα Ηλείας-Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής
Η αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε ο 5χρονος στην Αλεξανδρούπολη-«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν»
Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο στην Κέρκυρα η σύζυγός του-Tην Αστυνομία ειδοποίησε η 11χρονη τους
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές για revenge porn στο Μεσολόγγι-Είπαν ότι το «έκαναν για πλάκα»
Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα-Εντοπίστηκαν ρούχα με αίμα και ένα μαχαίρι
Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος στην Κέρκυρα-Τον εντόπισαν η σύζυγος και η κόρη του
Συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού σε 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη-Συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί
Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
Απίστευτη υπόθεση στην Ελλάδα-Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του