Χτύπησε με καρέκλα τον συγκάτοικό του και μετά τον μαχαίρωσε-Στο Νοσοκομείο 29χρονος

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε τραυματισμένος μετά από κτυπήματα που δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 29χρονος. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση μαχαιροφορίας και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου, πρόσθεσε, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο 29 ετών, πολιτικό πρόσφυγα, ο οποίος έφερε τραύματα στην πλάτη που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα ραχιαίου και αφού του έγιναν συρραφές και έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Σε γραπτή του κατάθεση ο 29χρονος ανέφερε πως διαμένει με άλλους ομοεθνείς του και πως είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα να του επιτεθεί και να τον κτυπήσει με καρέκλα και να πέσει στο έδαφος.

Επίσης σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ενώ αυτός βρισκόταν τραυματισμένος στο πάτωμα του επέφερε διάφορα τραύματα στην ράχη με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο παρόν στάδιο, συνέχισε ο κ. Νικολάου παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του φερόμενου δράστη, ωστόσο διενεργούνται εξετάσεις για εξασφάλιση των στοιχείων, ώστε να εκδοθεί το απαιτούμενο ένταλμα σύλληψης.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση με σκοπό να εξεταστεί εκ νέου το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δυο ανήλικοι πίσω από τη φωτιά στην Τριμίκλινη-Παραδέχθηκαν το άναμμα πυροτεχνήματος (pics&vids)

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Γκάφα Αστυνομίας-Τον συνέλαβε γιατί ήταν στα επεισόδια στην Ομόνοια αλλά τελικά... συνέτρωγε στα Λατσιά
Άλλους δύο συνέλαβε η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια
Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του
Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Φικάρδου και Κοράκου
Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ
Άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται για την επίθεση στο Fan Club της Ομόνοιας (pics)
Δικαίωμα προσφυγής δικηγόρων στο Διοικητικό Δικαστήριο για αποφάσεις της Εποπτικής Αρχής για ξέπλυμα
Δεν έπεισε το Δικαστήριο η Αστυνομία για τη σύλληψη 51χρονου για τα επεισόδια, αφέθηκε ελεύθερος-Στο κελί οι 18χρονοι
Άνω κάτω ξανά το πολιτικό σκηνικό με τις αναφορές Οδυσσέα-Περνά την πόρτα του Αρχηγείου για κατάθεση