Artist εξηγεί ποια είναι τα πιο επώδυνα σημεία για να κάνεις τατουάζ

Αν σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ, καλό θα είναι να επιλέξετε με προσοχή και σύνεση σε ποιο σημείο θα το κάνετε για να αποφύγετε τον πόνο.

Αν και ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά τον πόνο, το τατουάζ σχετίζεται με την επανειλημμένη διάτρηση του ανώτερου στρώματος του δέρματός σας με μια αιχμηρή βελόνα, η οποία αναπόφευκτα θα είναι επώδυνη, ανεξάρτητα από το ποιο μέρος του σώματος σας επιλέξετε να «χτυπήσετε».

Ωστόσο, υπάρχουν φυσικά ορισμένα μέρη του σώματος που είναι πιο επώδυνα από άλλα. Οι καλλιτέχνες τατουάζ στο LLTattoo αποκάλυψαν ποια μέρη του σώματος πονάνε περισσότερο για να κάνουν τατουάζ.

  1. Γεννητικά όργανα

Τα τατουάζ στα γεννητικά όργανα, αν και είναι λιγότερο συνηθισμένα, θεωρούνται ευρέως ως τα πιο επώδυνα λόγω του μεγάλου αριθμού νευρικών απολήξεων στην περιοχή, οι οποίες μπορούν να στείλουν σήματα πόνου σε ολόκληρο το σώμα. Το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι επίσης πολύ λεπτό, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω την αίσθηση του πόνου.

  1. Μασχάλη

Τα τατουάζ στη μασχάλη είναι πασίγνωστα επώδυνα λόγω του λεπτότερου δέρματος και του μεγάλου αριθμού νεύρων στην περιοχή, που την καθιστούν εξαιρετικά ευαίσθητη στο τρύπημα της βελόνας τατουάζ. Επιπλέον, η εγγύτητα της μασχάλης στους λεμφαδένες μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω δυσφορία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τατουάζ.

  1. Πλευρά

Ο κλωβός των πλευρών είναι σίγουρα επώδυνος για τατουάζ, κυρίως λόγω του λεπτού στρώματος δέρματος στην περιοχή. Όταν η βελόνα του τατουάζ χτυπάει στα πλευρά, προκαλεί οξύ πόνο, καθώς υπάρχει ελάχιστη σάρκα για να αμβλύνει την πρόσκρουση.

  1. Αγκώνες και γόνατα

Τα τατουάζ στους αγκώνες και τα γόνατα είναι γνωστά για τα υψηλά επίπεδα πόνου τους, λόγω της ελάχιστης ποσότητας μυών και λίπους σε αυτές τις περιοχές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η βελόνα του τατουάζ να «χτυπάει» ακριβώς πάνω στα οστά, γεγονός που εντείνει τον πόνο.

  1. Χέρια και πόδια

Τα χέρια και τα πόδια θεωρούνται από τα πιο επώδυνα σημεία για να κάνετε τατουάζ, ειδικά στις παλάμες και στο κάτω μέρος των ποδιών. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι περιοχές αυτές έχουν μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων και λεπτότερα στρώματα δέρματος πάνω από το οστό. Επιπλέον, το δέρμα σε αυτές τις περιοχές υπόκειται σε μειονεκτήματα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-24 012307

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων στον 42χρονο για τη δολοφονία Αγγελή στη Ξυλοτύμπου
Έτοιμοι να συνεργαστούν στενά δηλώνουν Φον ντερ Λάιεν και Κόστα-Ενότητα προτάσσει η Κάλας
Το άνοιγμα οδοφράγματος στη Μια Μηλιά υποστηρίζει πως θα θέσει στην Ολγκίν ο Τατάρ
Ο Άγγελος έφυγε, συνεχίζει όμως να προσφέρει 20 χρόνια μετά στα παιδιά που υποφέρουν
Ξεκαθαρίζει το ΥΠΑΝ για την απαγόρευση κινητών στα σχολεία-Η απάντηση σε Μιχαηλίδου
Αναβλήθηκε για Σεπτέμβριο η διαδικασία για ακύρωση δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων των μοναχών
Συγχαρητήρια Προέδρου σε Ούρσουλα, Κόστα και Κάλας-«Δεσμευόμενοι να συνεργαστούμε στενά»
Στη δημοσιότητα φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή στη Λεμεσό (pic)
Απαγγέλθηκε κατηγορία στον εξεταστή για το θανατηφόρο του 2012-Απάντησε μη παραδοχή, το… 2025 η επόμενη δικάσιμος
Για δεύτερη θητεία στην Κομισιόν πάει η Φον ντερ Λάιεν-Όλο το παρασκήνιο για το deal