Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της σε πανηγύρι-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συνοδεία Αστυνομίας

Σημαντική βοήθεια στην άμεση μεταφορά γυναίκας στο Νοσοκομείο, προσέφεραν χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού του Κατακλυσμού, στην Κάτω Πάφο, οδηγός ζήτησε βοήθεια από μέλη της Ομάδας «Ζ», που βρίσκονταν σε ειδικό καθήκον στην περιοχή, για άμεση μεταφορά 41χρονης, που είχε χάσει τις αισθήσεις της, στο Νοσοκομείο.

Δύο μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό. Η 41χρονη αφού έτυχε ιατρικής φροντίδας, έλαβε εξιτήριο, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει οτιδήποτε το ανησυχητικό.

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή